Telefon tavsiyelerinize ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackkdevi

blackkdevi

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tavsiyelerinize ihtiyacım var
Öncelikle mrb arkadaslar yakın zamanda yeni bir telefon alacağım bütçem maksimum 450 lira telefonda en cok internete girer ve film izlerim buna göre internette hızlı gezinebilecegim bir telefon olsun.kamerasi kötü olmasa iyi olur.buyuk dokunmatik ekranli olmalı bir de android işletim sistemli bir telefon olursa fena olmaz.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
450 TL ye Android,büyük ekranlı,internette rahat dolaşacağın bir telefon yok diye biliyorum :) 5800 alabilirsin veya 2.el Wawe 2 alabilirsin :tebessüm:

blackkdevi

blackkdevi

Üye
    Konu Sahibi
5800 düşünmüyorum 2.el bı telefon almayı da düşünmüyorum açıkcası.Android şart degil

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Kerim.

Kerim.

Üye
büyük ekran derken en az kaç inç?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Anlıyorum kardeşim ama internette rahat dolaşman biraz zor olacak :) Ace alabilirsin biraz daha bütçe artırabilirsen .

hypertext

Üye
dediklerine en yakın galaxy ace fakat bütçeyi biraz daha artırman gerekli. yada daha küçük ekran daha uykun telefonlar var galaxy ailesinden onları inceleyebilirsin.

technoshark

technoshark

Üye
500 Tl ye degılde 700 tl ye sıfır bulabilirsin optimus black android aynı zamanda 4 inç ;)

blackkdevi

blackkdevi

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyorum kardeşim ama internette rahat dolaşman biraz zor olacak :) Ace alabilirsin biraz daha bütçe artırabilirsen .
Ace almayı düşündüm aslında ama hem bütçe konusunda sıkıntım oldu hemde forumda arkadaslar ace yi pek önermemişler.

- - - Eklendi - - -

büyük ekran derken en az kaç inç?
Suan ki telefonumun ekran boyutu benim için ideal aslında 3.1 inç galiba.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ideos x5 ten baska ne olabilirki yada 603 temiz 2. el bakabilirsin

qRumPy

Üye
Galaxy Gio :oke:

blackkdevi

blackkdevi

Üye
    Konu Sahibi
enes3637

enes3637

Üye
Arkadaşım Fiyatı bi şekilde yükselt ve kendine güzel bir android telefon al 450 tl verion 200 daha ver sonra pişman olursunn !

blackkdevi

blackkdevi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Fiyatı bi şekilde yükselt ve kendine güzel bir android telefon al 450 tl verion 200 daha ver sonra pişman olursunn !
Öyle yapmayı düşünüyorum artık ama telefon önerilerinize ihtiyacım var.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Kerim.

Kerim.

Üye
galaxy w alabirsin ama 700:tl: seni aşar mı bilmem :)

enes3637

enes3637

Üye
c6 kullandığım için adroidden bişey öneremiyorum k.bakma kardeşş:)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Öyle yapmayı düşünüyorum artık ama telefon önerilerinize ihtiyacım var.
Android alacaksan Xperia Neo V öneririm şiddenle ama dersen ki hayır 701 öneririm o da olmadımı biraz daha uygun fiyata 603 :)

• Beğen
Tepkiler: Isabel
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Huawei vision

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
galaxy w daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt