T20 için Müthiş bir rom daha Mixed Cyan5

Sponsorlu Bağlantılar

luque

Üye
Ben de her şey sorunlu biraderim.

- - - Eklendi - - -

Cpu kaçla kaç yapalım, hangisinde kararlı çalışır

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Ben de her şey sorunlu biraderim.

- - - Eklendi - - -

Cpu kaçla kaç yapalım, hangisinde kararlı çalışır
729 a 691 yap bakalım bi...Ayrıca bu görsellik için bir rom oyun vs isterse fundowsky e geç ;)

luque

Üye
En sade ve en iyi performans için neyi önerirsiniz?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

ydemiral

Üye
USB bağlantısı kurulamıyor.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
USB bağlantısı kurulamıyor.
Olabilir kardeşim onu denemedim ama adamlar romu yaparken driver olarak usb de yapamamışlardır..Zaten romu oylesine paylaştım fark ettiysen normaldde fundowsky i öneriyorum

serhatulker1

Üye
Test Ettım Denedım Gorsellık Hız Gayet Guzel Fakat Programların Edıtlenmesı Lazım Artı Launcher Dandık Kusura Bakmayın kısıtlı geldı artı tamamı tr degıl emege saygımız sonsuz pıyasadakı bırcok romdan basarılı olmus elıne koluna saglık ama ceptsonıc ın yerını malesef tutmuyor :D ıyı forumlar

- - - Eklendi - - -

Test Ettım Denedım Gorsellık Hız Gayet Guzel Fakat Programların Edıtlenmesı Lazım Artı Launcher Dandık Kusura Bakmayın kısıtlı geldı artı tamamı tr degıl emege saygımız sonsuz pıyasadakı bırcok romdan basarılı olmus elıne koluna saglık ama ceptsonıc ın yerını malesef tutmuyor :D ıyı forumlar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

ceptesonicden daha iyi bir rom var ...Fundowsky

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

ersin2398

Üye
Arkadasim oncelikle ellerine ve emegine saglik internet baglantisinda sorun yasiorum yardim edebilirmisin

ogre842

Üye
Hocam sim karttaki numaralar görünmüyor ne yapacağız

- - - Eklendi - - -

Yaptım hocam sağolun.

- - - Eklendi - - -

Mesaj yazamıyorum klavye yeri çıkmıyor
hocam sım kartı rehber sorunu bendede var nasıl yaptınız

kralx2000

Üye
sadece teefon rehberini görüyor sim rehberini göstermenn bi yolu varmı bide yeni kişi eklemede sime ekleme varmı

bormyo1

Üye
resim koysaydın keşke daha iyi olrdu
:türkiye1: :türkiye1:

apostok

Üye
Link kırık

smh60

smh60

Üye
Teşekkürler

uzmburak