Patlayan Galaxy S3 aslında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Patlayan Galaxy S3 aslında...
Geçtiğimiz ay İrlandalı bir kullanıcının , interneti çalkalamıştı. Patlayan telefona ait fotoğraflar da internette yer almıştı.

Durumu bir süre önce inceleme altına alan Samsung ise telefonun bu durumla hiçbir ilgisi olmadığını söyledi. Samsung'un durumunu incelemesi için başvurduğu Fire Investigations UK, patlamanın dış bir kaynak nedeniyle gerçekleştiğini söylüyor: Hasarın şekline bakıldığında telefon, bir mikrodalga fırının içerisine yerleştirilmiş gibi görünüyor.

Şikayetini bir süre önce geri çeken kullanıcı ise, telefonun suya maruz kaldıktan sonra başka bir kişi tarafından onarılmaya çalıştığını söylüyor. Cihazda herhangi bir hata olmadığını söyleyen kullanıcı, bu durumu "aptalca bir hata" olarak değerlendiriyor.

Kaynak:

Türe

Türe

Üye
:hmmm

MrTech

MrTech

Üye
Samsung Yer O Kullaniciyi.

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Gecen gun yayimlandi bu haber

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
iphone 4s te finlandiyada patladı

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
zaten şu var nokia nın bu iphone komplosunu hazırladığını söyleniyor finlandiya olduğu için

klongs

klongs

Üye
zaten şu var nokia nın bu iphone komplosunu hazırladığını söyleniyor finlandiya olduğu için

bende öyle düşünüyordum güvenlik kamerasının kayıtlarını görünce gerçek olduğuna inandım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
finlandiyada ıphone patladıysa kesin elopun işidir :D

-Emre

-Emre

Üye
finlandiyanın işi bunlar yaa :D

SilentOne

SilentOne

Üye
o değilde adam s3 suya düşürüyor sonra kurusun diye mikro dalga fırına koyuyor ben de s3 olucak suya düşücek vucut ısımla kuruturum be :D

Türe

Türe

Üye
o değilde adam s3 suya düşürüyor sonra kurusun diye mikro dalga fırına koyuyor ben de s3 olucak suya düşücek vucut ısımla kuruturum be :D

s3 su testinden başarıyla çıkıyordu aslında youtube'da :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt