Yardım Edermisiniz??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atoberk

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edermisiniz??
iyi günler arkadaşlar ben kasalı bilgisayarım için donanım alacağım aklımda bazı donanımlar var
[h=1]Bunlar ekran kartı:
Sapphire Ati HD5570 1GB/2.8GB HM 128Bit DDR3 (Directx 11) DVI-HDMI PCI-E 2.1 x16 Ekran kartı (11167-02-20R)[/h][h=1]Asus Nvidia ENGT430/DI/1GD3(LP) 1GB 128Bit DDR3 (DirectX 11) PCI-E 2.0 Ekran Kartı[/h]Buda ram:
[h=1]Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Ram KVR1333D3N9/4G[/h]Arkadaşlar bunlarla her oyunu oynayabilir miyim yada maxımum toplam 250 tl ye öneri verebilirmisiniz şimdiden sağolun...

4MiNoRMaCHiNe

4MiNoRMaCHiNe

Üye
oyun oynayacaksana Ekran kartının yüksek olması lazım en az 2 gb ekran kartı lazım bana sorarsana 4 gb ekran kartı al asüs. en az da 2 gb ramin olursa oynadığın oyunlarda kasma fln olmaz.
Kingston güzel marka iyidi yani ama ekrankartı düşük olmasın.

- - - Eklendi - - -

ve asla ati ekran kartı kullanma
iyi günler arkadaşlar ben kasalı bilgisayarım için donanım alacağım aklımda bazı donanımlar var
Bunlar ekran kartı:
Sapphire Ati HD5570 1GB/2.8GB HM 128Bit DDR3 (Directx 11) DVI-HDMI PCI-E 2.1 x16 Ekran kartı (11167-02-20R)

Asus Nvidia ENGT430/DI/1GD3(LP) 1GB 128Bit DDR3 (DirectX 11) PCI-E 2.0 Ekran Kartı

Buda ram:
Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Ram KVR1333D3N9/4G

Arkadaşlar bunlarla her oyunu oynayabilir miyim yada maxımum toplam 250 tl ye öneri verebilirmisiniz şimdiden sağolun...

ANIL

ANIL

Admin
5570 ile her oyunu yüksek ayarlarda oynayamazsın tabi. ekran kartının belleği 1gb idealdir şuan için çok yüksek olmasına gerek yok. ileriyi düşünüyorsan 2gb olabilir tabi.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
5570 ile her oyunu yüksek ayarlarda oynayamazsın tabi. ekran kartının belleği 1gb idealdir şuan için çok yüksek olmasına gerek yok. ileriyi düşünüyorsan 2gb olabilir tabi.

Sadece olmasi gereken ram miktari ile ilgili degilde GPU secimi ile ilgili bilgi verseydin ustad? :)

atoberk

Üye
    Konu Sahibi
intel pentium 3.1 ghz işlemcisi var sadece ekran kartı ve ram i düşük peki maximum 200 tl ye kadar ekran kartı önerir misiniz?

ANIL

ANIL

Admin
Nasil bir bilgisayarin islemci gucu oncelikli ve onemliyse oyun performansi icinde GPU gucu onemlidir. Bunu makul miktardaki ram ile desteklenmis modelllerden secerseniz sorun yasamazsiniz. Islemci ve GPU icin RAM miktarinin fazlaligi tek basina bir fayda saglamaz.

söylediklerine ters düşen bir şey yazmamışım ki

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
oyun oynayacaksana Ekran kartının yüksek olması lazım en az 2 gb ekran kartı lazım bana sorarsana 4 gb ekran kartı al asüs. en az da 2 gb ramin olursa oynadığın oyunlarda kasma fln olmaz.
Kingston güzel marka iyidi yani ama ekrankartı düşük olmasın.

- - - Eklendi - - -

ve asla ati ekran kartı kullanma

Nasil bir bilgisayarin islemci gucu oncelikli ve onemliyse oyun performansi icinde GPU gucu onemlidir. Bunu makul miktardaki ram ile desteklenmis modelllerden secerseniz sorun yasamazsiniz. Islemci ve GPU icin RAM miktarinin fazlaligi tek basina bir fayda saglamaz.

Ayrica eksik ve yanlis yonlendime yapma lutfen, once arastir. Ati / AMD masaustu ve dizustu grafik cozumlerinde gayet basarili urunler cikaran bir firma. Unutmaki ister Nvidia ister Ati/AMD olsun her urunu kesinlikle F/P urunu olacak diye bir kaide yok:oke:

- - - Eklendi - - -

söylediklerine ters düşen bir şey yazmamışım ki

Uzgunum yanlis mesaja alinti yapmisim :) Duzelttim:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...