Yok ya isim cok uzunmus :)
e.c Üye TheSoftware' Alıntı: Evet hocammalesef lise-defteri ilk başlarda çok basitti sonra gelişti derken işin içine sponsorlar girdi ve onlarda isim değişikliği istediler. - - - Eklendi - - - ihtiyacı olmadığını söyledi. Genişletmek için tıkla ... hocam bana yollasan 10 tl dipnot:şaka hocam şaka
TheSoftware' Alıntı: Evet hocammalesef lise-defteri ilk başlarda çok basitti sonra gelişti derken işin içine sponsorlar girdi ve onlarda isim değişikliği istediler. - - - Eklendi - - - ihtiyacı olmadığını söyledi. Genişletmek için tıkla ... hocam bana yollasan 10 tl dipnot:şaka hocam şaka
e.c Üye TheSoftware' Alıntı: ilk üyeye özeldi Genişletmek için tıkla ... hocam dipnota baktınınz demi altına beyak yazla yazdım
TheSoftware' Alıntı: ilk üyeye özeldi Genişletmek için tıkla ... hocam dipnota baktınınz demi altına beyak yazla yazdım
TheSoftware Üye Konu Sahibi Symbianize' Alıntı: Gercekten basarili Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim hocam elimden geldiğince kolay kullanım sunmaya çalışacağım sade,anlaşılır,etkili. - - - Eklendi - - - e.c' Alıntı: hocam dipnota baktınınz demi altına beyak yazla yazdım Genişletmek için tıkla ... yeni gördüm hocam - - - Eklendi - - - turaniaCCC' Alıntı: 9. Üye oldum galiba Genişletmek için tıkla ... hoş geldin kanka
Symbianize' Alıntı: Gercekten basarili Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim hocam elimden geldiğince kolay kullanım sunmaya çalışacağım sade,anlaşılır,etkili. - - - Eklendi - - - e.c' Alıntı: hocam dipnota baktınınz demi altına beyak yazla yazdım Genişletmek için tıkla ... yeni gördüm hocam - - - Eklendi - - - turaniaCCC' Alıntı: 9. Üye oldum galiba Genişletmek için tıkla ... hoş geldin kanka
N1C<-lazımdeğil Üye İyiye benziyoda bence deneme icin uyelik ac bidaha ugrasmayalim guzelse zaten yeni acariz - - - Eklendi - - - İyiye benziyoda bence deneme icin uyelik ac bidaha ugrasmayalim guzelse zaten yeni acariz
İyiye benziyoda bence deneme icin uyelik ac bidaha ugrasmayalim guzelse zaten yeni acariz - - - Eklendi - - - İyiye benziyoda bence deneme icin uyelik ac bidaha ugrasmayalim guzelse zaten yeni acariz
sek00 Üye Burax55' Alıntı: kanka birbirimizi nasl bulcaz kimse yok Genişletmek için tıkla ... Ben izlemeye başladım seni. Gerisini bulursun artık.
Burax55' Alıntı: kanka birbirimizi nasl bulcaz kimse yok Genişletmek için tıkla ... Ben izlemeye başladım seni. Gerisini bulursun artık.