İphone 3GS alinir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
alinmaz neo v varken o fiyata

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bana ve bircok kisiye gore

3gs ele cok iyi otururken 4 ve 4s in keskin kenarlari yuzunden rahat degil ayrica

o zaman bana göre diye belirtiver bi zahmet. Lumia900 ve 800 en iyi tasarım ödülünü almışken Sony tasarım konusunda 4 ödül almışken iphone en iyisi diye bi olay yok 3gs ele otursa da bu onu tasarımda iyi yapmaz tasarım göze hoş gelmesidir daha çok.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

o zaman bana göre diye belirtiver bi zahmet. Lumia900 ve 800 en iyi tasarım ödülünü almışken Sony tasarım konusunda 4 ödül almışken iphone en iyisi diye bi olay yok 3gs ele otursa da bu onu tasarımda iyi yapmaz tasarım göze hoş gelmesidir daha çok.

Ama bir noktayı atladın Can'ım "en güzel iPhone" diyor.

doctorrr

doctorrr

Üye

o zaman benim c6-01 im tasarım harikası :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben aldim hiç pişman değilim şahsen şimdiye kadar 30$ lik oyun aldim daha açamadiği oyun gormedim ...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu saatten sonra 3gs alınmaz, ben almam şahsen. Ama illa çok seviyorsan Iphone'a bağlıysan ve beklentin oyun dışında bişey değilse alınabilir.

blackkdevi

blackkdevi

Üye
iPhone olması bı cazibe yaratmasın bence başka bir şey al.

Takipçi Satın Al

Üst Alt