nokia c5-00 mesaj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

axe axe

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5-00 mesaj sorunu
nokia c5-00 kullanıyorum telefonda gelen kutusuna 1200 kadar mesaj gelince telefon kafayı yiyor.... Telefonda titreşim ve ses açık olmasına rağmen yeni mesaj gelince ne titreme oluyor ne ses çıkıyor.... Bide sanki yeni mesaj var gibi yukarıda simge çıkıyor ve gitmiyor... Mesajları hafıza kartına kaydediyorum ve 150 mb kadar boş alan var

Havvali

Havvali

Üye
nokia c5-00 kullanıyorum telefonda gelen kutusuna 1200 kadar mesaj gelince telefon kafayı yiyor.... Telefonda titreşim ve ses açık olmasına rağmen yeni mesaj gelince ne titreme oluyor ne ses çıkıyor.... Bide sanki yeni mesaj var gibi yukarıda simge çıkıyor ve gitmiyor... Mesajları hafıza kartına kaydediyorum ve 150 mb kadar boş alan var

Amacın ne ki 1200 mesajla :allalla: bin mesaj 5 mb falan yer kaplar. telefon hafızasında okumadığın mesaj var mı diye kontrol et eğer jbak taskmanla gizli uygulamalardan bişey kapattıysan telefonu yeniden başlat, kapatmadan mesaj sorunu aldıysan bence bu kadar rekor yeterli sil şu mesajları sende kurtl telefonda :)

axe axe

Üye
    Konu Sahibi
günde 100 msj kadar atınca hemen 1000 msj oluyor :) bazı msjlar da değerli olunca silinmiyor işte:) teli aç kapa bi türlü gitmiyor o simge:) ayrıca kapattığm uygulama falan yok msjlari silince tel kendine geliyor:)

Havvali

Havvali

Üye
günde 100 msj kadar atınca hemen 1000 msj oluyor :) bazı msjlar da değerli olunca silinmiyor işte:) teli aç kapa bi türlü gitmiyor o simge:) ayrıca kapattığm uygulama falan yok msjlari silince tel kendine geliyor:)

Bilgisayarın varsa pc suite yükle bilgisayara ve değerli mesajlarını bılgisayarına kopyala güzel bir klasör yap D ye orada sakla. Eğer çok kasıntı yapıyorsa mesajdan dolayı telefon hafızasını kullan biraz belki düzelir. çok sorun yaptığı için hafıza kartını kullanmıyorum mesaj hafızası olarak.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
kardeş teli aç kapa yapınca o simge gidiyor benim de tel c5 ondan biliyorum ben de 1000 kusur mesaj saklamıştım hiç birşey olmadı

axe axe

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle yapıyorum artık pc ye yedek alıyorum ve düzenli olarak hafızayı boşaltıyorum..... Hiç bi sorun yok artık.... Ayrıca cüneyt arkadaş teli aç kapa ile olmuyor ya bi zaman sonra tel kafayı yiyor..... Ben de zaten kabul ediyorum çok yükleniyorum şu telefona :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
kardeş ben tel 2000 mesajı geçmiş bi tel ya benim tel canavar gibi hiç bişey olmaz evelAllah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt