Nokia 500 Anna'ya Geri Dönmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 Anna'ya Geri Dönmek
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Nokia 500'de Belle'den Anna'ya downgrade yapmak istiyorum.
Forumda Nokia 500 için bulamadım. Bilen varsa lütfen yardım edin.

4MiNoRMaCHiNe

4MiNoRMaCHiNe

Üye
Annaya Niye Geçmek isitiyorsun arkadaşım belle anna ya göre daha iyi anna da program hataları yükleme hatası uygulamalarda yazım hatası olabiliyor. Ztn nokia 500 de anna dönsende gpu olmadığı için çoğu programı açmaz Nokia 500 sadece internete girmeye ve konuşmaya yarar.

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Nokia 500'de Belle'den Anna'ya downgrade yapmak istiyorum.
Forumda Nokia 500 için bulamadım. Bilen varsa lütfen yardım edin.

2.nesiller için kesin bir yöntem yok galiba.

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Belle'den memnun değilim ben. Anna daha iyiydi.

karabay1905

Üye
Bende annaya geri dönmek istiyorum Bellede videolar takılıyor Annada böyle bir sorun yoktu :/

hakan_710

hakan_710

Üye

2.nesiller için kesin bir yöntem yok galiba.

diğerlerine yapılıyor ise onlara da yapılır sadece risk almak ve farklı programlar denemek lazım. Elimde 2. Nesil cihaz olsa bozana kadar denerdim de yok ışte.

- - - Eklendi - - -

alıntı yaptığım mesajın tarihinin farkındayım çıkıp tarihine baktın mi falan demesin ;)

• Beğen
Tepkiler: Tuba
ANIL

ANIL

Admin

diğerlerine yapılıyor ise onlara da yapılır sadece risk almak ve farklı programlar denemek lazım. Elimde 2. Nesil cihaz olsa bozana kadar denerdim de yok ışte.

- - - Eklendi - - -

alıntı yaptığım mesajın tarihinin farkındayım çıkıp tarihine baktın mi falan demesin ;)

bu arada nokia 500 2.nesil değil ki niye öyle yazdıysam :D

isteyen deneyebilir tabi...

kerimmmmmm

Üye
ayarlar da orjinal telefon ayarlarını geri yükle var geri yükle desem belle den anna ya geri döner mi

hakan_710

hakan_710

Üye
ayarlar da orjinal telefon ayarlarını geri yükle var geri yükle desem belle den anna ya geri döner mi
hayır dönmez o sadece zil sesi, mesaj sesi gibi sonradan ayarladığınız ayarları fabrika ayarına çevirir.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Anna'yı kullanma imkanınız oldu mu ki 500 belle ile gelmedi mi :hmmm

MaxipmaN

Üye
500 ilk anna ile geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt