İşte TÜRK RAP'İN BABALARI !...

Sponsorlu Bağlantılar

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
İşte TÜRK RAP'İN BABALARI !...
sene 1995 carteli ilk duyduğum yıl onun evvelinde 1992 te rap dinlemeye başlamıştım...

zamane özentileri rapciyim mc yim bilmem neyim diye geçinenlr o zamanlar ağzında emzik altlarında primalarla geziyorlardı.

neyse ceza meza hikaye hiçbir rapci rock konserlerinde sahne almaz rapi öğrenmeden rapcilik oynayanlar çok fazla....

ülkemizde rapi bitiren özenti gençlik yüzünden rap dinlemeyi 2001 yılında bırakmıştım...

buyrun türk rapin babalarından rap dinleyin....





Erci-e - Sesini kesme






Erci-e-Bizimle Oyna





Karakan - Evdeki Ses




Karakan-Al Sana Karakan


 


worldcild

Üye
95 cartel dile gelir sana ve suanda erci e konusmakda...kartel yan yana cancana berbaer almanyanın caddelerınden al sana durum beter bak cartele SAYGI GÖSTER......süper bi grup en baba rapciler işte buuuuu
 
S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
TÜRKRAPin babaları cartel grubu
 
Altun.

Altun.

Üye
ben beğenmedim sagope yı we cezayı tek geçerim

boynuz kulağı geçmiş yani
 
S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
ben beğenmedim sagope yı we cezayı tek geçerim

boynuz kulağı geçmiş yani

rap müziğin duayenleri ve eskiler beğenir yeniler rap nedir bilmediği için beğenmeyebilirler..

konu TÜRK rapin babaları..
 

worldcild

Üye
:oke::oke:
S€YF€TTiN;494553' Alıntı:
rap müziğin duayenleri ve eskiler beğenir yeniler rap nedir bilmediği için beğenmeyebilirler..

konu TÜRK rapin babaları..
:oke::oke: cok kasma baba ya ufaklıklar pek begenmeyebilir saygı duyalım plsss
 

esmercocuq35

Üye
cezayı günümüz rapçilerini hikaye olarak görüosan günümüzdeki rapçiler kim ozmn ben ceza ve sagopayı seviyorum ve dinliyorum
 
S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
benim görüşüme göre günümüzde rapci mapci yok....

sagopa hakkında yorum yapamam.

ancak cezayı rapper paci olarak görenler rapi bilmeyen rapi ninni olarak anlayan tiplerdir. şunu bil hiçbir rapper rapci rock konserlerinde sahne almaz ceza denen ninnici müsvettesi rock konserlerinde çıkıp nini söylüyordu adamın işi gücü para.

cartel çok erken çıktı piyasaya rap nedir bilinmiyordu ülkemizde 1995 değilde 2000 lerde çıksaydı paraya para demezlerdi. rapibilmeyen konuşmasın bana 15 sene önce rap dinleyen birine rapten bahsetmeyin çoğu kendini rapci mc ilan eden özenti rap dinleyicelerinin yaşı kadar benim raple tanışmam var.
 
sonbela

sonbela

Üye
erci-e yi bende seviyorum rap dinliyorum fakat sadece sözleri ve ritmi için mcnin sesi ve söyleşir tarzı önemsemiyorum cunku yeniler beceremiyor:)
 
oka04

oka04

Üye
wayy baba super olmus eline saqlık tskler dewamını beklerzz
 
maxiburak

maxiburak

Üye
cez@ en iyi rapci bence
 
sonbela

sonbela

Üye
ARKADASLAR ÖYLE DİYORSUNUZ BABA RAPCI FALAN PEKİ YENİ RAPCILARA neden destek cıkmıyorsunuz turk rapcıların bile cogu yurt dısında bak bizde rapcıyız ama bize destek olan yok aranızda duyan varmı dj sonbela mc vural yada trakyalı mc ben sonbela olarak bunlarla suanda calısıyorum ama kimse destek olmak istemiyor bize üstelik forum baslıgı yanlış acılmıs bir zahmet düzeltilirse sevinirim BABA RAPCI DEGİL BABA HİPHOPCI rap daha farklı biraz daha basit hiphop müzikle ritimle sözle daha agır rockla metal arasında ki fark gibi tabi metalin kendi capında 26 ceşit TURU DAHA VAR bazıları Metal Death metal gothic vs
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Evet Türk Rap'ın Kralları Babaları Türk Rapi Duyuranlar Cartel Grubuydu Söylenildiği Gibi Müzik Dünyasına Erken Girmeleri Onların Uzun Soluklu Olmamasına Sebep Oldu.
 
mservank

mservank

Üye
bu müziği nasıl dinliyorsunuz hala anlamış değilim sözlerini anlayana kadar melodisi kaçıyo bi garip yani müstehcen kelimeler küfürler
 

defender88

Üye
En iyi rapci Sagopa. 15 yıl rap dinlemekle 10 gün rap dinlemek arasında fark yoktur! 15 yıl dinleyip yanlış dinlemek var, 10 gün dinleyip doğru düzgün dinlemek var. Nasıl mı? Şöyle ki 6-7 yaşlarımda Ceza dinlerdim. O zamanlar tabi küçük olduğum için ne dediğini anlamaz ritme bakardım. Bir gün oturdum, araştırdım. Sözler desen berbat. Ses desen yeni ergenliğe girmeye hazırlanan çocuğun sesi gibi. Bir de para için rock konserlerine çıkması var ya... Adam rapi bi yerlere getirmeye uğraşıyoruz diyor. Bakın işte rap bi yerlerde zaten. Para için saçma saçma konuşmalar yapıyor.

Cartele lafım yok. Rapi güzel yapıyorlar. İyi söylüyorlar. Ama bence Sago daha iyi. Adam rapi aşmış bi tarzda şarkı söylüyor. Sözlerin anlamına bakın ya. Fars dili ve edebiyat okumuş adam. Rapte tek geçerim.

SAGOPA - KOLERA - KUVVETMİRA

--------------- Ekleme ---------------

Küfür etmiyor diyosunuz. Ulan Cartelin bi şarkısı var. İngilizce küfür ediyor. Affedersiniz Türkçe yemiyo mu acaba? Gerçi ona da Sagopa'nın cevabı var... Yaşımız kadar rap hayatın var, ama o hayatın boşa geçmiş anlaşılan, 15 sene saçma saçma şeyler dinlemişsin!
 


Üst Alt