Saat 11 oldu ben hala uyuyamıyorumAcaba bu akşam 8 9 a kadar uyumamayı başarıp uyku düzenimi tekrar mı kazansam
?
Saat 11 oldu ben hala uyuyamıyorumAcaba bu akşam 8 9 a kadar uyumamayı başarıp uyku düzenimi tekrar mı kazansam
?

Yoğurt yeuyursun hemen
ama akşam 8 e kadar uyumayım da . ondan sonra bi uyudum mu öbür gün kalkarım ders çalışmaya başlarım 
yoğurt pek sevmemama akşam 8 e kadar uyumayım da . ondan sonra bi uyudum mu öbür gün kalkarım ders çalışmaya başlarım
![]()
laktik asit vucutta yorgunluk hissettirir hemen uyursunCanım benim kıyamam sanaAyran iç rahatça uyursun kardeşim
![]()
Benim 12 de yatmam imkansızboşver uyumabende sınava hazırlanıyorken bazen böyle düzensizlik yaşıyordum... Kafana takınca daha kötü oluyor biraz kas kendini 12 de yat 5 6 da uyan öğlende de 1 saat kestir böyle devam et senden iyisi olmaz
![]()
şu an saat 2 ben hala ayaktayımCanım benim kıyamam sanaAyran iç rahatça uyursun kardeşim
![]()

Benim 12 de yatmam imkansızşu an saat 2 ben hala ayaktayım
- - - Eklendi - - -
Yok ayran yoğurt etki etmez bana kardeşim akşam 9 u bekleyip kafayı bi vurayım iki tabletten oyun oynarım öbür gün kalkarım öğlene![]()

Dene bakalım etki ediyor mu etmiyor mu![]()
Akşam uyuyup ertesi gün kalkacaz sonra ygs ye hazırlanmaya başlıyacağız İnşallah 
Sen gel bize... Bende bir gazoz var... On dakikaya kalmaz uyursun![]()

Sabah sormuştum ya nazar değdi galiba Ömereter Yok mu eter uyumaya kesin çözüm
![]()