garip ve ilginc olaylar bolumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
garip ve ilginc olaylar bolumu
garip ve ilginc olaylar bolumunde surekli cinsel icerikli seyler paylasiliyor kimseyi rahatsiz etmiyor mu bu durum? bunun icin garip haberler gibi bir bolum acilamaz mi

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

15097

15097

Üye
Rahatsız olan konuya girmiyor, oluyor, bitiyor.

• Beğen
Tepkiler: pelın_
cardanadam

cardanadam

Üye
başlığı gören girmez başlığın amacıda bu zaten ama beni asıl rahatsız eden diyer konuların içinde cinsel içeriklerin konuşulması

• Beğen
Tepkiler: minoo ve MasteLaa
15097

15097

Üye
başlığı gören girmez başlığın amacıda bu zaten ama beni asıl rahatsız eden diyer konuların içinde cinsel içeriklerin konuşulması
Benide o rahatsız ediyor.Konunun dışına çıkılıp konu bayağı bir saptırılıyor.

cardanadam

cardanadam

Üye

Benide o rahatsız ediyor.Konunun dışına çıkılıp konu bayağı bir saptırılıyor.

bu gibi durumlarda bize düşen görev önce uyarmak eyer devam ediliyorsa hiç tartışmaya girmeden şikayet butonunu kullanmak

• Beğen
Tepkiler: minoo
KayraBey

KayraBey

Üye
Bence Cinsel İçerik Bölümü açsınlar.Canı çeken oraya gitsin.Az önce bir haber okudum.Cinsel Organ nakli.Altı üstü bir haber.Alttaki yorumlar fena.Yok 10cm penis mi olur? O penisin eski sahibi (ufak olduğunu düşündüğü için) kahrından ölmüştür vs. vs. Bence de hiç yakışık almıyor.Forumda çokgenç arkadaşlarımız mevcut.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Garip ve İlginç olaylar bölümü aldı başını gidiyor.. Gariplikten öte artık iğrenç derecede şeyler paylaşılıyor insanın midesi kalkıyor o derece..
Bi kısıtlama ya da düzenleme şart
Daha hafif şeyler okumak için giriyoruz üye öyle bir başlık atmış ki konuya girmeye gerek kalmıyor okumuş kadar oluyorsun

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Aslında garip haber diye bir bölüme gerek yok, garip ve ilginç olarak görmek ve duymak istediklerimiz, günlük yaşantılarda olan bitenlerle aynı olmamalıdır. Bir konunun bize gerçekten garip ve ilginç gelmesi ve o bölüme uyum sağlaması gerekir tabiki.

Fare gitmiş yiyecek bir yer bulamamış açıkta görmüştür yemiştir bu benim için garip değil sadece haberdir.
Gidemediği düğüne maketi'ni gönderdi. Bak bu ilginçtir bölüme uygundur.
Gündelik Haber ile, bize gerçekten garip gelen konuyu ayırt etmek pek ala mümkündür.
Cinsel bir haberin yada garip bir cinsel vakanın sakıncası yok, erotik içerik ve anlatım olmadığı sürece sorun değildir.
Konuya uygun bir şekilde eleştiriniz olursa konu sadece Garip ve İlginç olur, ancak konu dışı muhabbet gereksiz yorumlar yapılırsa işte ozaman konu sapıtır gereksize girer ve bölüm kirliliği oluşurur.
Konu içeriğinden çok yapılan yorumlar da önemlidir.

Konuları zaman içinde ilgili yerlere taşıyarak düzenelemer yapılacaktır.
Bundan sonrası içinse sizlerin yardımı, şikayetleri bizim için kolaylık sağlayacaktır, böylelikle bölüm daha düzenli olacaktır.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
iğrenç haberlere devam diyosunuz yani

cukuleaks

Üye
Arkadaşlar konuyu sevmeyen girmez diyorsunuzda garip ve ilginç olaylara bir giriyorum yok efendim ''Eşşekle yatakta'' , ''Cinsel organını sattı'' ''eşi yetmedi binayla evlendi '' , '' Kadınların regl hali kadınların orgrazm olması'' ''Kadınlara bakmak sevapmış hadi göğüs bakmaya!''. Psikolojim alt üst oluyor ya. Anladık arada sırada ilginç olduğu için paylaş ama abartanlar var. Yemin ederim geçen gün girdim garip ve ilginç olayları ilk 10 konudan 8 i cinsel. Bu tip şeyler bukadar sık olmamalı...

AHMED...

AHMED...

Üye
konular garip olmasına tam garipleşti yorumlar ise ondanda garipleşti

greenmile

greenmile

Üye
o yasak bu yasak ne konuşacak bu millet çok merak ediyorum

• Beğen
Tepkiler: minoo
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olmalı ama fazla abartılmamalı bu konular.sırf fazla ilgi görüyor diye!

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
konuşun arkadaşlar tamam asın kesin biçin ortalık kan götürsün ortalığı erotik paylaşın +18 in dibine vurun millet artık google da adult vs. Diye arama yapmakla uğraşmaz ne olsa teknoloji sitesi maxicep var gizli saklı yok herşey orta yerde..
Forumu ne hale getirdiniz acıyorum bu zihniyette olanlara.

cukuleaks

Üye
o yasak bu yasak ne konuşacak bu millet çok merak ediyorum
Toplumda bazı kurallar vardır. Bunların dışında istediğini konuşabilirsin. O yasak bu yasak diyorsun ozaman garip ve ilginç olaylara ''+18 xXx'' paylaşayım ? Zaten ben paylaşmasamda konular böyle giderse açılacak ....

greenmile

greenmile

Üye

Toplumda bazı kurallar vardır. Bunların dışında istediğini konuşabilirsin. O yasak bu yasak diyorsun ozaman garip ve ilginç olaylara ''+18 xXx'' paylaşayım ? Zaten ben paylaşmasamda konular böyle giderse açılacak ....

Şimdi baktım mesela sana hangi konu anormal geldi 45 kilo testisi olan adam falan mı?

Siteyi iyice kreşe çevirelim,şaka bile takılmayalım yanlışlıkla sevişme falan yazdık diyelim eyvah yandı ortalık.

• Beğen
Tepkiler: pelın_

cukuleaks

Üye

Şimdi baktım mesela sana hangi konu anormal geldi 45 kilo testisi olan adam falan mı?

Siteyi iyice kreşe çevirelim,şaka bile takılmayalım yanlışlıkla sevişme falan yazdık diyelim eyvah yandı ortalık.
Beni rahatsız eden böyle konu paylaşılması değil. Böyle konuLAR dikkat ettiysen çok sayıda konuLAR paylaşılması. Anladık arada sırada böle şeyler paylaşılır ama son zamanlarda aşırı arttı. Gereğinden fazla. Nereye baksak cinsel. Sorun burda. 1-2 tane ille olur garip denilir geçilir. Ama nereye baksam eşşekle yatakta, beygirle sevişti, penis 45 kiilo, kadınların regl hali, orgazm olması, kafa kesen adam, insan çorbası, penisiyle tır çeken adam,çıplak gösteren telefon ... Ahlak bozuldu son zamanlarda. He tamam dedik paylaş ama olayın kakası çıktı. Sorun burda...

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt