Telefonu alali 1 ay kadar oldu neo v kullanicisiyim. Telefonum guncel kalsin diye dayanamadim guncellestirdim. Basta kasiyordu fakat arastirdigim bilgiye gore guncelleme sonrasi eski telefonun ayarlarindan ve dosayalarindan kurtulmak gerekiyor, telefonu ve sd karti sifilardim telefon ilk halindeki gibi hizlandi sorun yok ama su facebooka gicik oluyorum bir kere acinca 65 mb ram kullaniyor kapali tutuyorum sirf onun icin root yapmayi dusunuyorum
Aynen ben de aldığımın ilk ayında rootlamıştım. Sırf o facebook yüzünden. Facebook kullanmıyorum ama ramden yiyor.
- - - Eklendi - - -
Bu arada güncelleme hakkında şüpheleri olan arkadaşlar için söylüyorum:
Ben de 4.0.4 yüklü. Xperia Ray. Kasmıyor. 2.3.4den eksiği: Daha fazla ram tüketiyor. Daha fazla sistem gereksinimi. Daha fazla şarj istiyor. Bir de ICS bazı oyunlarla uyumsuz telefondan telefona da değişiyor tam çözemedim ama 2.3.4de oynadığım oyunları oynayamıyorsun 4.0da ama hala çalışanlarda var tabi, büyük dert değil.
4.0.3 ile 4.0.4 hakkında: ICS güncelleyecekseniz kesinlikle 4.0.3de bırakmayın derim. 4.0.4 daha stabil daha dengeli. Daha hızlı. 4.0.3de oturmayan bir sürü şey var. Ve ben de 4.0.3de iken şarj daha çabuk bitiyordu. 4.0.4de bu da düzelmişti. Yani 4.0.3de kesinlikle kalmayın derim.
ICS ben de kasmıyor. Daha da gelişmiş bir sistem. Tipi de hoşuma gidiyor, bu nedenlerle ICS kullanıyorum ama açıkca bir söylemek gerekirse: "bizim telefonlar( Neo, Neo V, Ray...) biraz düşük kalıyor ICS için.) 2.3.4de şarjınız daha uzun süre gidecektir oyunlarda daha iyi performans alacaksınızdır. Mesela:
2.3.4de Dead Trigger Highda kasmıyor.
4.0.4de Dead Trigger Highda kasıyor. Hata bazen oyundan atıyor. (Arkada çalışan uygulamalara da bağlı tabi.)