wildfire s güncelleme sorunu yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esa18

Üye
    Konu Sahibi
wildfire s güncelleme sorunu yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar bu zamana kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım. Eskiden güncelleme geliyordu. Telefon otomaitk güncelliyordu. Şimdi yine güncelleme geldi. Güncelemeyi indirdi. Kapandı açıldı ekran aiagıdaki gibi oldu. Bataryayı söküp tekrar takınca telefon açılıyor tekrar güncelle deyince aynı sorun ortaya çıkıyor. Ne yapmalıyım ? şimdiden teşekkürler..

abandonware

abandonware

Üye
"aiagıdaki gibi oldu" demişsin fakat aşağıdaki nerde?

okanzencir

okanzencir

Üye
bende de aynı sorun war ne yapmamız lazım güncelleme hattası verıyor ? yardım edersenız cok sevınıcem

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
bende de aynı sorun war ne yapmamız lazım güncelleme hattası verıyor ? yardım edersenız cok sevınıcem
Nasıl bir hata acaba diğer konuda rom verdim ama. Telefon açılıyorsa eğer fabrika ayarlarına dönüp herşeyi kaldırıp bir daha güncellemeyi yükleyin bence.

okanzencir

okanzencir

Üye
benım telefonum rootlu guncelleme var diyor fakkat yaptıgım zaman telefon yenıden kapanıp acıldı zaman bir tane android adam var ve ünlem işareti var .. yuklemıyor sonra yenıden baslatıyorum sonra tekrar aynı sorun bu yuzden guncellemeyı devre dısı bıraktım yardım edersenı cok makbule gecer .. sımdıden tesekur ederım ... bıde fabrıka ayarları işe yaramıyor bence farklı sorun var anlamadım arastırdım ama cozum bulamadım işi ustalarıma bırakıyorum ....

system32dll

system32dll

Üye
Hocam hangi güncellemeden bahsediyorsunuz ona gore

okanzencir

okanzencir

Üye
bu konuda yardımcı olucak kımse yokmu ?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt