Telefon Tavsiyesi 'Nokia 808 PureView' vs 'iPhone 4S'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
en fazla bu kadar yapabildim

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

eline sağlık fakat aynı resim olmadan yorum yapamayız :tebessüm:
hocam rda'da ayfon olmadığına göre yapamıycam kusura bakmayın elimde gerekli materyeller yok 808 elime bi geçsin sizin için media markt'a gidip ekran karşılaştırması yapıcam

Türe

Türe

Üye
hocam rda'da ayfon olmadığına göre yapamıycam kusura bakmayın elimde gerekli materyeller yok 808 elime bi geçsin sizin için media markt'a gidip ekran karşılaştırması yapıcam

yormayalım sizi :tebessüm:

pRime.

pRime.

Üye
çok ufak şeyler söyleyip bir daha bu konuya yazmamayı düşünüyorum.

birincisi dünyanın en saçma ve gereksiz karşılaştırması olmuş. konuyu açan kişi de kusura bakmasın ama bunu açmasının amacı ancak ve ancak kavga çıkarmaktır. 808'in multimedya telefonu olduğu nokia tarafından açıklanmıştı bu cihaz oyun ve uygulama için üretilmedi. bunu bilerek böyle bir karşılaştırma konusunu buraya açıyorsanız amacınız kavga çıkarmaktır.

ikinci ve son olarak fotoğrafçılıkla, multimedya ile işi olan adam 808 alır, oyunla, uygulamayla, internetle işi olan adam gider iphone alır açık ve net.

retina ekran:

360x640 ekran:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa, Cihanî Sultan ve StunnerDead
StunnerDead

StunnerDead

Üye

birincisi dünyanın en saçma ve gereksiz karşılaştırması olmuş. konuyu açan kişi de kusura bakmasın ama bunu açmasının amacı ancak ve ancak kavga çıkarmaktır. 808'in multimedya telefonu olduğu nokia tarafından açıklanmıştı bu cihaz oyun ve uygulama için üretilmedi. bunu bilerek böyle bir karşılaştırma konusunu buraya açıyorsanız amacınız kavga çıkarmaktır.

ikinci ve son olarak fotoğrafçılıkla, multimedya ile işi olan adam 808 alır, oyunla, uygulamayla, internetle işi olan adam gider iphone alır açık ve net.

retina ekran:

360x640 ekran:

Adam haklı beyler.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Adam haklı beyler.

Dağılın.:D

- - - Eklendi - - -

retina ekran:

360x640 ekran:

Teşekkür ettik hünkarım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone un ppi değeri yüksek de 252 den sonrasını hangi göz görüyor ciğerim? Yok yere tartışmayın konu kadar tartışmanız da gereksiz bi yerde n9 denmiş hemen söylim n9 un ppi değeri 251 dir bilmem anlatabildim mi ;)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Türe

Türe

Üye
iş çözünürlükte bitiyor , iPhonedaki keskinliği yakalayamayız 808 de

Ashirogi.Muto

Üye
Bana göre Prime'ın yorumu bütün olayı bitirmiş.Daha fazla uzatmaya bence gerek yok

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

retina ekran:

360x640 ekran:

ne desem boş. üzüldüm valla. keyifli forumlar.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
biraz kışkırtma sezdim sanki

Ne kışkırtması kardeş ? Sen '' Batıyo mu '' gibi kelimeler kullanırken kışkırtma olmuyorda Adam çok doğru bir post attığı için '' Adam haklı beyler '' demem mi kışkırtma ?

Ashirogi.Muto

Üye

neyi bitirmiş söylersen biz de faydalanalım :tebessüm: çünkü ben ortada sonuca ulaşan bir durum görmedim

Bahsettiğim kısım şu kısımdı ;

"birincisi dünyanın en saçma ve gereksiz karşılaştırması olmuş. konuyu açan kişi de kusura bakmasın ama bunu açmasının amacı ancak ve ancak kavga çıkarmaktır. 808'in multimedya telefonu olduğu nokia tarafından açıklanmıştı bu cihaz oyun ve uygulama için üretilmedi. bunu bilerek böyle bir karşılaştırma konusunu buraya açıyorsanız amacınız kavga çıkarmaktır.

"

Tartışma çıkacak gibi seziyorum :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt