İnsan gözünün bu derece yakın ppi yi algılaması zor bence ki resimler farklıen fazla bu kadar yapabildim
AMa ellerine sağlık ...en fazla bu kadar yapabildim

hocam rda'da ayfon olmadığına göre yapamıycam kusura bakmayın elimde gerekli materyeller yok 808 elime bi geçsin sizin için media markt'a gidip ekran karşılaştırması yapıcam
eline sağlık fakat aynı resim olmadan yorum yapamayız![]()
hocam rda'da ayfon olmadığına göre yapamıycam kusura bakmayın elimde gerekli materyeller yok 808 elime bi geçsin sizin için media markt'a gidip ekran karşılaştırması yapıcam

yok hocam ben zevk duyarım zaten orası beni manyak mutlu ediyor 10larca telefon
yormayalım sizi![]()

çok ufak şeyler söyleyip bir daha bu konuya yazmamayı düşünüyorum.
birincisi dünyanın en saçma ve gereksiz karşılaştırması olmuş. konuyu açan kişi de kusura bakmasın ama bunu açmasının amacı ancak ve ancak kavga çıkarmaktır. 808'in multimedya telefonu olduğu nokia tarafından açıklanmıştı bu cihaz oyun ve uygulama için üretilmedi. bunu bilerek böyle bir karşılaştırma konusunu buraya açıyorsanız amacınız kavga çıkarmaktır.
ikinci ve son olarak fotoğrafçılıkla, multimedya ile işi olan adam 808 alır, oyunla, uygulamayla, internetle işi olan adam gider iphone alır açık ve net.
retina ekran:
360x640 ekran:
Adam haklı beyler.

birincisi dünyanın en saçma ve gereksiz karşılaştırması olmuş. konuyu açan kişi de kusura bakmasın ama bunu açmasının amacı ancak ve ancak kavga çıkarmaktır. 808'in multimedya telefonu olduğu nokia tarafından açıklanmıştı bu cihaz oyun ve uygulama için üretilmedi. bunu bilerek böyle bir karşılaştırma konusunu buraya açıyorsanız amacınız kavga çıkarmaktır.
ikinci ve son olarak fotoğrafçılıkla, multimedya ile işi olan adam 808 alır, oyunla, uygulamayla, internetle işi olan adam gider iphone alır açık ve net.
retina ekran:
360x640 ekran:
Konu çözülmüştür kardeşim.
Adam haklı beyler.

biraz kışkırtma sezdim sanki
Adam haklı beyler.
retina ekran:
360x640 ekran:
biraz kışkırtma sezdim sanki
Bana göre Prime'ın yorumu bütün olayı bitirmiş.Daha fazla uzatmaya bence gerek yok
çünkü ben ortada sonuca ulaşan bir durum görmedim
neyi bitirmiş söylersen biz de faydalanalımçünkü ben ortada sonuca ulaşan bir durum görmedim