Nokia C5-03 Yazılım Güncellemesi Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

doomstime

doomstime

Üye
sonuç yeni yazılım yüklendi bakalım

lebron_jamess

Üye
Teşekkürler

major38

major38

Üye
Yazılım Güncelleme Panelinde 'Telefon Yazılımı' Çıktı Sürüm numarası ' 21.0.003' Dosya Boyutu '1999 kB' Güncellemeyi başlat diyorum Tık yok :S

doomstime

doomstime

Üye
Yazılım Güncelleme Panelinde 'Telefon Yazılımı' Çıktı Sürüm numarası ' 21.0.003' Dosya Boyutu '1999 kB' Güncellemeyi başlat diyorum Tık yok :S
pili çıkar yeniden tak aç teli öyle bir dene bendede öyle bir sorun oluştu böyle çözdüm

enforcer15

Üye
Arkadaşlar bu v21 ile chat programı ve adobe geldiya ben telefondan guncelleme yaptım onlar gelmedı ama tarayıcı yenilendi.. Şimdi ne yaparsam onlarda gelır??? acele yardım

devil1903

devil1903

Üye
Soft veya hard format atarsan chat gelir ama adobede olsun dersen navifirm ve phoneix programlarını kullanarak telefonunu pc yardımıyla flashlaman gerek.

estorak

estorak

Üye
*#0000# den güncelleyin web tarayıcısı geliştirilmiş başka yenilik göremedim :)

mhustafa

mhustafa

Üye
evet guncelleme geldı arkadaslar bende telden guncelledım hatta dogru

skyerdo

Üye
ayarlar/telefon/telefon yönetimi/cihaz güncelleme yapın c5 03

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye

aynısını yaşayacağınıza eminim.
Nokiadan çok fazla bir şey beklemeye gerek yok ;)
Konuya yorum yaparken birde ne hakkında olduğunu ne zaman açıldığına baksan çok iyi olacak be kardeşim.:vur

LeoN-0101

LeoN-0101

Üye
telefonda güncelleme yok diyor

metiny71

Üye
güncelleme linkini göremiyoruz arkadaşım.linki bulup güncelleme yapsak yrum da yapıcaz ama...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
1 yıl olacak şurda konu açılalı bende v23+ falan çıktı sandım :ehe güncelleme linki yok nokia suite ile güncelleyeceksin

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
1 yıl olacak şurda konu açılalı bende v23+ falan çıktı sandım :ehe güncelleme linki yok nokia suite ile güncelleyeceksin

Al benden de o kadar.Abı insan bir bakar bu konu ne zaman acılmıs hangı surumden bahsedıyor fılan...Sadece baslık okuyo bunlar :)

66virus66

66virus66

Üye
    Konu Sahibi
Harbi ben bu konuyu taa ne zaman açtım üstüne bir sürü güncelleme geldi :D

samet0311

samet0311

Üye
Symbian Türkiye: Fertile Ceres Feature Pack 2
Preview
Buna bi baksanız arkadaşlar?

osmanmert99