arkadaşlar nokia bir gün android'e geçerse...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi

MücahitTokgöz

nokia wp yi tuttrdu tuttrdu tutturamazsa androide geçeblceğni ihtimal bile veremiyorum.

Bu arada kusra bkma ama bu konu coğu arkadaslarn hoşuna gitmeyecek, konu gereksiz kardsm.

FeC!

FeC!

Üye
Gurur meselesi yapar gecmez :)

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi

sadece fotoğraf makinesi çıkartır yine geçmez

:oke:

- - - Eklendi - - -

nokia wp yi tuttrdu tuttrdu tutturamazsa androide geçeblceğni ihtimal bile veremiyorum.

Bu arada kusra bkma ama bu konu coğu arkadaslarn hoşuna gitmeyecek, konu gereksiz kardsm.

arkadaşım konuyu insanların düşüncelerini paylaşmaları için açtım hoşa gitmeyecek bir durum olacağını sanmıyorum...

blacktalon

blacktalon

Üye
fakat farkindaysaniz bolum genel destektekten cikti genel muhabbet ve geyik bolumu oldu hadi hayirlisi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben alırım androidli düzgün bi cihaz çıkarsa.

SouLW3

SouLW3

Üye
Geçe Yavas android olur :D

Türe

Türe

Üye
İhtimal vermiyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia ole birşey yaparsa kapış kapış gider o telefon

doctorrr

doctorrr

Üye
:muha:

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
nokia androide geçsin bende geri nokia ya geçerim :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Basta Ali Kemal abimiz izin vermez

relling

relling

Üye
İmkansızz! :D Geçerse Nokia derim.

nefsele

nefsele

Üye
geçerse tutar ama geçmiycek emimim symbianı android düzeyine getirebilir windows dan hoşnut kalmazsa

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Güzel bi arayüz oturttu belle i daha da gelistirip oyun uygulama açısından biraz da dolgunluk yapsaydı browser ile biraz daha ugrasıp performansı iyilestirseydi piyasada 3-5 yıl kadar daha is yapardı symbian.Ama o kadar saçma isler yaptılar ki bi firma hiç destegi kestik gibi bi açıklama yapar mı destegi kesse bile bunu açıklamaz.N9 piyasaya çıktı meego destegi bitti dedi bıraktı inteli yüzüstü.
Lumia 900 çıktı 7.5 lere 8 gelmiycek dendi. 2 sistemi ölü dogurdu symbianı öldürüp 603,701,700,808 i çıkarttı o haberlerden sonra ne gibi bi satıs beklenebilir bu telefonlardan.Böyle acemilik olur mu?
Hiçbir basarı yakalayamaz artık nokia.Millet meraktan lumia 900 aldı bu yüzden iyi satıs yaptı ama diger firmaların wp8 ile birlikte yıgılmasıyla birlikte nokia o platformda da ölür.
Tek suçlu Elop.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...