mobilden rapidshare dosyaları indirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
danqerpeach

danqerpeach

Üye
    Konu Sahibi
mobilden rapidshare dosyaları indirme
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız bu artık mümkün tamamen kendi bulduğum bi yöntem herhangi bir forumdan alıntı deqil saygılar . . .

Öncelikle mobilden giriyosak sadece opera ile yapabiliriz. . Önce operaya giriyoruz ve rapidshareden indireceğimiz dosyayı buluyoruz sonra # 1 tuşlarına basıp adres çubuğunu açıyoruz orda yazan rapidshare.com... Adresinin en başına ss yazıyoruz ve adres şu şekilde oluyor ssrapidshare.com.... Sonra bu adrese gidiyoruz karşımıza bi site geliyo sitenin orta kısmında download gibi bişey var ve yanında boyut yazıyor o yazıya tıklıyorz ve dosyamızi indiriyoruz bu kadar olay budur bir teşekkürü çok görmeyin saygılar . . . .

• Beğen
Tepkiler: AHMED...

Havvali

Havvali

Üye
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız bu artık mümkün tamamen kendi bulduğum bi yöntem herhangi bir forumdan alıntı deqil saygılar . . .

Öncelikle mobilden giriyosak sadece opera ile yapabiliriz. . Önce operaya giriyoruz ve rapidshareden indireceğimiz dosyayı buluyoruz sonra # 1 tuşlarına basıp adres çubuğunu açıyoruz orda yazan rapidshare.com... Adresinin en başına ss yazıyoruz ve adres şu şekilde oluyor ssrapidshare.com.... Sonra bu adrese gidiyoruz karşımıza bi site geliyo sitenin orta kısmında download gibi bişey var ve yanında boyut yazıyor o yazıya tıklıyorz ve dosyamızi indiriyoruz bu kadar olay budur bir teşekkürü çok görmeyin saygılar . . . .

Kardeşim kendin bulmuşsun ne güzel benim bu konu sayesinde neler öğrendiğime bak :D
www.maxicep.com/symbian-s60v3-deste...e-paylasmak-istiyorum-661013.html#post4851997

bi paylastım artık her siteden indiriyorum :d::d::d::d::d: iyi ki paylaşmışım operayla youtubeden hd video bile indirdim biraz kepaze oldum ama deydi :sirit:

bayon

Üye
o değil de rapid den direk indire basınca inmiyo mu ya :D

Havvali

Havvali

Üye
evet iniyor

Praet0r2

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

o değil de rapid den direk indire basınca inmiyo mu ya :D

Iniyorda yavaş iniyor bunla hızlı iniyor

- - - Eklendi - - -

Kardeşim kendin bulmuşsun ne güzel benim bu konu sayesinde neler öğrendiğime bak :D
www.maxicep.com/symbian-s60v3-deste...e-paylasmak-istiyorum-661013.html#post4851997

- - - Eklendi - - -

bi paylastım artık her siteden indiriyorum :d::d::d::d: iyi ki paylaşmışım operayla youtubeden hd video bile indirdim biraz kepaze oldum ama deydi :sirit:

Sen neler buldun yani hangi siteler

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
ben kendi tarayıcısına kopyalayıp indiriyorum.

Havvali

Havvali

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Iniyorda yavaş iniyor bunla hızlı iniyor

- - - Eklendi - - -

Sen neler buldun yani hangi siteler

o paylastığım linke bir bak orada yazıyor herşey

Praet0r2

Üye
havvali mobilden yazı renginden dolayı tam anlaşılmıyor linki sonradan fark ettim
kusura bakma

Havvali

Havvali

Üye
Tamam dostum değstirdim rengini şimdi yazının ...

danqerpeach

danqerpeach

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize teşekkürler :) aslında daha bir çok sitedende bu şekilde indiriliyo ama rapidshare sorunu her yerde var bende rapidshare paylaştım:)

Praet0r2

Üye
bak bence o tek youtube de yarar ben sana bi kod vereyim onla çoğu siteden video indirirsin

Praet0r2

Üye

- - - Eklendi - - -

DailyMotion, Facebook, Break, MetaCafe, FunnyOrDie, Vimeo,
Ayrıca xhamster gibi sitelerden indiriyor mobil olan değil normal sitelerden

Havvali

Havvali

Üye

- - - Eklendi - - -

DailyMotion, Facebook, Break, MetaCafe, FunnyOrDie, Vimeo,
Ayrıca xhamster gibi sitelerden indiriyor mobil olan değil normal sitelerden

:tşk:

Praet0r2

Üye
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt