Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha büyük bulamamış kadın napsın ben o binanın yerinde olsam o kadını almam kadın mi travesti mi belli değil.
Oğuzhan
Üye
acaba kadını nasıl istediler
aralarında geçen olası diyalog:
-oğlunuz ne iş yapar
-binalık yapar
-bende binaya verilecek kız yok!
-ama baba biz birbirimizi seviyoruuuz
-peki verdim gitti
evlenirken
siz köşk oğlu bina x kızı y'yi karılığa kabul ediyor musun
FirstPioneer
Üye
ben bir tek eyfel kulesinin bu kadını tatmin edeceiğini düşünüyorum
acaba kadını nasıl istediler
aralarında geçen olası diyalog:
-oğlunuz ne iş yapar
-binalık yapar
-bende binaya verilecek kız yok!
-ama baba biz birbirimizi seviyoruuuz
-peki verdim gitti
evlenirken
siz köşk oğlu bina x kızı y'yi karılığa kabul ediyor musun
-söyle bakalım oğlum elinden ne iş gelir senin ? -ısı yalıtımında ustayım babacım -ne yiyip içersin oğlum sen? -Genellikle doğalgazla besleniyorum.Annem 12 yaşıma kadar kömür emzirmiş
errör system dumped ! Fail ! System halted errör no= -1561041462401
-söyle bakalım oğlum elinden ne iş gelir senin ? -ısı yalıtımında ustayım babacım -ne yiyip içersin oğlum sen? -Genellikle doğalgazla besleniyorum.Annem 12 yaşıma kadar kömür emzirmiş
errör system dumped ! Fail ! System halted errör no= -1561041462401
Amacı öyle değil zten sapık derken şakasına diyorlar Ama sonuç olarak şu kesin ''Saçmalık'' . Yarın bi gün birisi fabrikayla felan evlendi diye haber çıkarsa ne olacak ?
Amacı öyle değil zten sapık derken şakasına diyorlar Ama sonuç olarak şu kesin ''Saçmalık'' . Yarın bi gün birisi fabrikayla felan evlendi diye haber çıkarsa ne olacak ?