ön kasa fanı hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maximum Game

Maximum Game

Üye
    Konu Sahibi
ön kasa fanı hakkında ?
herkese merhaba raidmax ön kasa fanı aldım taktım ve hiçbir etkisi olmadı hatta power supply daha çok ısınmaya başladı fanın hava alabileceği bir yer yok ama ızgaralar var anlamadım gitti fan hiç hava üflemiyor ses yapıyor yardımlarınızı bekliyorum

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
resimleri hizliresim.com
adresine yükleyip linklerini buraya eklersen daha iyi olur..
ayrıca ön fan havayı içeri üflemelidir.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
herkese merhaba raidmax ön kasa fanı aldım taktım ve hiçbir etkisi olmadı hatta power supply daha çok ısınmaya başladı fanın hava alabileceği bir yer yok ama ızgaralar var anlamadım gitti fan hiç hava üflemiyor ses yapıyor yardımlarınızı bekliyorum

Fan havayi ememezse iceri de veremez. Hasan kardesimin dedigi gibi net ve ayrintili foto koyar ve bilgi verebilirsen bir cozum onerebiliriz.

Maximum Game

Maximum Game

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın ancak böyle upload edebildim orada fan yeri var ama hava emcek yer yok bu nasıl bişeydir ki

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadasım bız o lınkten resımlerı ındırmek durumunda degılız..

Boyle olacaksa yardımcı olamayız..
Resımlerı goruntu olarak konuya eklemelısın.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
kusura bakmayın ancak böyle upload edebildim orada fan yeri var ama hava emcek yer yok bu nasıl bişeydir ki

Fotolarda gordugum kadariyla bir aksilik olmamasi lazim. Fan guc soketini istesende yanlis baglayamazsin. Fani taktigin tarafta izgara var ve havayi cekmesi gerekiyor fakat kasanin on plastik kapagini cikarip hava emisini engelleyecek bir durum var mi kontrol etmelisin. Ayrica fan calisirken havayi ne tarafa ufluyor? Kasa disindan icine dogru uflemeli. Zaten fanlarin kenarlarinda kabartma halinde ok isaretleri olu, ona gore fanin yonunu kontrol edebilirsin.

- - - Eklendi - - -

arkadasım bız o lınkten resımlerı ındırmek durumunda degılız..

Boyle olacaksa yardımcı olamayız..
Resımlerı goruntu olarak konuya eklemelısın.

Hasan kardesim hakli, sana yardimci olabilecek herkes her zaman bilgisayar basinda olmayabilir. Mobil olduklari zaman bu sekilde problem olur. Sana ilk mesajindaki linkte verdigi siteye yukle fotograflari.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ben senin icin yukledim bir dahakine sen yuklersin.

Bu arada bence o fanin yonu yanlis.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
teoman abı resımlerı yukledıgın ıcın tskler :)
fanın yönü dogru.. Havayı ıcerı dogru ufluyor... Ama on tarafta teoman abımın dedıgı gıbı dısardan hava çekmesını engelleyecek bır kısım varmı yoksa ordakı ızgaralar dısarı mı acılıyor dırek ??

Hem ayrıca kasaya 1 fan daha taktın dıye sogutmanın mukemmel sevıye ulasacıgını dusunmen yanlıs..
Iyı bır hava akımı yapmak ıcın guclu eksoz fanlarına ıhtıyacın var..
Sende eksoz fanı 1 tane ve kasanın heryerınden hava aldıgı ıcın ondekı fanın bır katkısı olmayacaktır hava akımı konusunda..
Sadece ondekı fan harddıskın sıcaklıgının 5 derece cıvarında dusmesını saglar..

Hava akımı olusturmak ıstıyorsan hava gırısı sadece ön fanın oldugu yerden olacak ve eksoz fanı bu alınan havayı dısarı atacak..
Bu durumda kasanın yan kapaklarında bulunan hava gırecek acıklıkları bı sekılde kapatman lazım....

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
teoman abı resımlerı yukledıgın ıcın tskler :)
fanın yönü dogru.. Havayı ıcerı dogru ufluyor... Ama on tarafta teoman abımın dedıgı gıbı dısardan hava çekmesını engelleyecek bır kısım varmı yoksa ordakı ızgaralar dısarı mı acılıyor dırek ??

Hem ayrıca kasaya 1 fan daha taktın dıye sogutmanın mukemmel sevıye ulasacıgını dusunmen yanlıs..
Iyı bır hava akımı yapmak ıcın guclu eksoz fanlarına ıhtıyacın var..
Sende eksoz fanı 1 tane ve kasanın heryerınden hava aldıgı ıcın ondekı fanın bır katkısı olmayacaktır hava akımı konusunda..
Sadece ondekı fan harddıskın sıcaklıgının 5 derece cıvarında dusmesını saglar..

Hava akımı olusturmak ıstıyorsan hava gırısı sadece ön fanın oldugu yerden olacak ve eksoz fanı bu alınan havayı dısarı atacak..
Bu durumda kasanın yan kapaklarında bulunan hava gırecek acıklıkları bı sekılde kapatman lazım....

Rica ederim kardesim, bu arada fanin yonu hakkindaki yanlis tespitim icin ozur dilerim. 82" inc monitor karsisindayim az once aynaya bakinca anladim yanlis yorumumun sebebini :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Rica ederim kardesim, bu arada fanin yonu hakkindaki yanlis tespitim icin ozur dilerim. 82" inc monitor karsisindayim az once aynaya bakinca anladim yanlis yorumumun sebebini :D

estagfırullah abı.
Olur boyle ufak tefek seyler :D

Maximum Game

Maximum Game

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olduğunuz için teşekkürler bir dahakine bir sornum olurs hızlıresim.com yüklerim lütfen bağışla hasan abi

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
yardımcı olduğunuz için teşekkürler bir dahakine bir sornum olurs hızlıresim.com yüklerim lütfen bağışla hasan abi

Rica ederim. ;)

Üzülme, olur ara sıra böyle şeyler, Hasan kardeşim öyle kolay kızmaz. :)

• Beğen
Tepkiler: Maximum Game ve L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
lafı bile olmaz kardeşim... özür dilenecek bişey yok...
o sıra biraz tepem atmıştı..
doktorla atıştım, reçeteyi düzeltmedi :D

sert yazmış olabilirim. mobildim o sırada :kop2:

neyse... teoman abim sagolsun söylemiş zaten :D

• Beğen
Tepkiler: Maximum Game
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

lafı bile olmaz kardeşim... özür dilenecek bişey yok...
o sıra biraz tepem atmıştı..
doktorla atıştım, reçeteyi düzeltmedi :D

sert yazmış olabilirim. mobildim o sırada :kop2:

neyse... teoman abim sagolsun söylemiş zaten :D

doktor mu ne doktoru??

Maximum Game

Maximum Game

Üye
    Konu Sahibi
bir sorum olacaktı ama konuyla alakasız bende m2n mx am2 anakart var ddr2 ram var ben bu anakarta am3 athlon 2 x2 taksam çalışır mı yeni bios update yaptım

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bir sorum olacaktı ama konuyla alakasız bende m2n mx am2 anakart var ddr2 ram var ben bu anakarta am3 athlon 2 x2 taksam çalışır mı yeni bios update yaptım
malesef athlon II serisini desteklemiyor.

Maximum Game

Maximum Game

Üye
    Konu Sahibi
ne takabilirm

Maximum Game

Maximum Game

Üye
    Konu Sahibi
satılıyor mu ki bunlar

Maximum Game

Maximum Game

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler sağlıcakla kalın

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...