hani guncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
hani guncelleme
arkadaslar haziran sonu temmuz basi vb. tarihler söyleniyodu. Gercekten bilen var mi? Fp1 ne zaman alacak guncellemesini???

.Murat.

.Murat.

Üye
Güncelleme sadece sana gelmeyecek
herkese geldi eskidi bile:D
herkes bişeyler söylüyor resmi olarak tam bir bilgi yok

umt07

umt07

Üye
sanırım 1. nesil arkadaş, 1. nesillere belle refresh gelecek ama tarihni bilmiyorum, Fp1-fp2 yok

trontr

Üye
güncelleme bak git

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
konu kapanacak :hmmm

ozggurr

ozggurr

Üye
su anda fp1 bazi belle uygulamalari ile uyumlu degil... Bu durumda once uyum sorununu cozecek sonra guncelleyecektirler telefonlari bu da biraz zaman alir gibi gorunuyor... Yil sonuna dogru bekleyin guncellemeyi...

emreli01

emreli01

Üye
su anda fp1 bazi belle uygulamalari ile uyumlu degil... Bu durumda once uyum sorununu cozecek sonra guncelleyecektirler telefonlari bu da biraz zaman alir gibi gorunuyor... Yil sonuna dogru bekleyin guncellemeyi...
ne yaptın sende hocam ölürzz o zamana kadar güncellemesiz yaşayamayız :ehe :naughty:

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
:megafon:Guncelleme istiyoruz!

:D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
resmi açıklama yapılmadı tarihle ilgili o yüzden söylentilere kanmayın

escape72

escape72

Üye
arkadaşlar nokia türkiyeye mesaj çekmiştim güncelleme 1.nesillere geleceğini söyledi fakat tarih henüz belli değil.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
abi adam gbi bisey yapsinlar artik ya

hidayet02

hidayet02

Üye
abi adam gbi bisey yapsinlar artik ya

Güncellemeyle Alakalı Forumda Onlarca Konu Var. Biraz Araştırıp Baksaydın Kafandaki Soru İşaretlerini Giderirdin. Ve Foruma Fazladan Bir Konu Açmazdın...

İyi Forumlar...

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
en güzeli; ilgili programları indirin, hazırlayın ve yükleyin. forumda anlatımı mevcut. bende; fp1 ile gelen (tema ve işlemci hızı artırma dışında) tüm özellikler var. 17.1.13 müzikçalar, dolby headphone, 8.2.1.22 web browser, task manager, widgetlar, duvar kağıtları vs... onları bekleyeceğime kendim yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt