Kanka Naber?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Kanka Naber?
Merhaba gençler ve genç kalanlar size başlıkla ilgili bir sorum olacak.Öncelikle kendimi tanıtayım ben php geliştiriciyim ve dün yine aklıma birşey geldi bu iki kelime grubu Kanka Naber hem geniş çevreye hitap diyor hemde çok akılda kalıcı bu isimde gençlere özel bir sosyal paylaşım ağı kurdum sistem geliştirme,tasarım vb bana ait olduğu için fazla bir masrafta etmedim o yüzden yorumlarınızı yazarken çekinmeden yaz kanka:) site adresini kurallar gereği vermiyorum ama tahmin edersiniz:)

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
sanırım ilk üye oldum :)

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Tebrikler ilk üye oldun ve bizden tam 10 tl bakiye kazandın.Lütfen kullandığın operatörü ve numaranı özel mesajla gönder kanka :)

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
avatar a tıklayınca lise defteri açılıyor haberin olsun

TheMadness

TheMadness

Üye
Php geliştirici mi :ehe yaptigin facebook cakmasi bir scripti kurmak sadece

TheMadness

TheMadness

Üye
edit:Mobilden facebook gibi görünüyor desktopa bakacağım

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
e script doğuştan mı vardı kendisi yapmıştır belki :ehe

script çekirdek olarak bana geldi bende geliştirdim en son halini kullanıyorum çalıntı değil, değil üzerinde ve çeşitli uygulamalarında emeklerim var sadece script kursam gözlerimi kaybetmezdim emin ol.

TheMadness

TheMadness

Üye
script çekirdek olarak bana geldi bende geliştirdim en son halini kullanıyorum çalıntı değil, değil üzerinde ve çeşitli uygulamalarında emeklerim var sadece script kursam gözlerimi kaybetmezdim emin ol.

Üzerinde yaptigin oynamalar haricinde demiştim. Twitter scripti bu

e.c

Üye
sağol hocam bilgi için.lise-defteri.com alan adida bana aittir yanlış anlaşılma almasın.
hocam ben emrullah enkazcı yani :) kimlik ele çıktı offf lise-defteri kapandımı ya onu kanka naber mi yaptınız off ya :(

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Pardon biraz ileri gittim sadece kurup bırakmadım gerçek anlamda emekte verdim demek istemiştim.

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben emrullah enkazcı yani :) kimlik ele çıktı offf lise-defteri kapandımı ya onu kanka naber mi yaptınız off ya :(

Evet hocam:)malesef lise-defteri ilk başlarda çok basitti sonra gelişti derken işin içine sponsorlar girdi ve onlarda isim değişikliği istediler.

- - - Eklendi - - -

1o tl yolladinmi harbiden ?

ihtiyacı olmadığını söyledi.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben Siteyi Gormedimm .. Ama Her Ne Olursa Olsun ..

Bir Isin Icinde 1 Dakika Bile Emek Varsa .. Sayqi Duyulur ..

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
FeC!

FeC!

Üye
Abicim ben uye olamadım yahu. Ne captchaymıs. O mu yanlıs yoksa sartkarı mı yerine getiremedim anlamadım... :)

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt