Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoşgeldin android
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elvedanokia
Üye
Konu Sahibi
Abi ayni fiyata s2 almak varken ilk seferde n9a para verdigime yaniyom maxpayne indiriyom simdi bakalim nasil
WP yi sevmem Meego sevmiyceğim anlamına mı geliyo? Telefonun kafası falan da karışmıyor kimse de orjinal android kullanmak istemiyor oyunları açıyor mu açıyor yeterli. WP yi yine her türlü savunurum on numara sistem ama birinci nesiller wp8 almıcaksa iki üç aylığına para vermenin alemi yok direk wp8 li daha iyi donanımlı cihaz alıcam mantıklı düşünüp mantıklı hareket ediyorum hepsi bu seni ırgalamaz.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
erko merko
Üye
Nokia artık isterse wp18 bile çıkarsa eskisi gibi olamaz, 2004 yılından beri nokia kullanıyorum 2gün önce galaxy s2 aldım son derece memnunum hatta bu zamana kadar neden almadım keşke daha önce alsaydım. Nokia'nın rakipleri karşısında pek şansı yok artık diğer firmalar galaxy s3,one x gibi telefonlar çıkarırken nokia'nın galaxy s2 kadar donanımlı bir telefonu bile yok.
Nokia artık isterse wp18 bile çıkarsa eskisi gibi olamaz, 2004 yılından beri nokia kullanıyorum 2gün önce galaxy s2 aldım son derece memnunum hatta bu zamana kadar neden almadım keşke daha önce alsaydım. Nokia'nın rakipleri karşısında pek şansı yok artık diğer firmalar galaxy s3,one x gibi telefonlar çıkarırken nokia'nın galaxy s2 kadar donanımlı bir telefonu bile yok.
şuan için dediklerinde haklısın ama eylül yada ekim gibi düşünceleriniz değişecek biraz bekleyin
elvedanokia
Üye
Konu Sahibi
nurda yeni kod olduğuna dair bilgi var bi kaç tane daha atcam
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
orda yeniden yazıldığına dair tek kelime yok kod u aratınca 3 tane kelime çıkıyo zaten.
Android’in yeni versiyonu olan Jelly Bean’in adına çok uzun süredir aşinaydı fakat kod numarasının ne olacağı henüz belli değildi.
daha yeni belli olmuştu. Ne tür değişiklikler getireceğini henüz bilmediğimiz bu yeni Android versiyonu ile temel olarak hafifçe değiştirilmiş bir arama çubuğu, yeni bir duvar kağıdı ve Google’ın kendi ses tanıma teknolojisi olduğu düşünülen Majel kod adlı yeni uygulama var.
MoonLife01
Üye
Jelley bean ıle yüz tanıma özelligi dahada gelişcek bir bunu biliyorum ben
bir de ses li asistan gelecekmiş sanırım ve arayüz değişiklikleri aslında ics alan her cihazın jb yi alması lazım jb nin ics den çok farkı yok bakalım neler olcak
kadem115
Üye
:d :d
EroL
Emekli Yönetici
Konuyla alakasız mesajlar silindi. Tartışma yaratan üyelerimize gerekli cezalar verildi. İyi forumlar.
>Pessimistic.
Üye
sende bendensin he bende n8den optimusa geciince ayni seyi hissetmistim