İphone aldım Android'i özlüyorum beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PriZm

PriZm

Üye
bende sana daha önce Iphone kullandığın icin bir soru soruyorum:
Iphone,Iphone'nun klasik tasarımı ve Apple deyince aklına ne geliyor :)

Türe

Türe

Üye
bende sana daha önce Iphone kullandığın icin bir soru soruyorum:
Iphone,Iphone'nin klasik tasarımı ve Apple deyince aklına ne geliyor :)

oyun+uygulama+pratiklik ? :hmmm benim icin iPhone bunu ifade ediyor , hicbir zaman hava atmak icin kullanmam.

PriZm

PriZm

Üye
Tamam.olabilir.fikirler kisiden kisiye farklılık gösterir.;)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
i4'ü satıp alacağın hiçbi cihaz daha iyi olmayacaktır emin ol bence yanlış karar tabiki sen bilirsin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ayfondan soğutmayın bizi :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ozlemen normaldir

emir123321

Üye
Xperia S Al bence seni tatmin edecektir . Gercekten tadından yenmeyen bir telefon

Symbianize

Symbianize

Üye

ya gerçekten farklı sistemleri de denemek istiyordum ama çok fazla kısıtlayıcı olması kötü:hmmm

Hic bisey kisitli degil kardesim (mobilim yasini bilmiyorum kbakma) hersey ortada evet hic bisey yapilmiyo hersey resmi taaki jailbreak yapana kadar kb yaptinmi hersey ortadan kalkiyor guven bana arkadas jb ne bilmiyo galiba jbli telefonum suan cok stabil sarjida iyi gidiyo jb ile iphonedan iphonea bluetoth ozelligini bile kaldirabiliyosun

klongs

klongs

Üye
jbsiz bile şarjı iyi gitmiyor benim arkadaşımda iphone 4s var jbsiz günde iki kez şarj ediyor ve jailbreak yapınca stabilitesi azalır

Symbianize

Symbianize

Üye
jbsiz bile şarjı iyi gitmiyor benim arkadaşımda iphone 4s var jbsiz günde iki kez şarj ediyor ve jailbreak yapınca stabilitesi azalır

Arkadasinizin cihazi arizali olabilir eski olabilir bilemem ama brnim cihazim kullanmadan 2.5 gun 3g acik oyunlarla muzikle weble takilinca 6saat gidiyo

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Şöyle bir baktım da deriz ya ağzı olan konuşmuş diye. Çoğu yorum o şekilde. Sürekli yanlış yönlendirme.

Neden çünkü ios androidden daha önce çıkmış bir işletim sistemi; marketinde daha fazla uygulama daha fazla oyun olmasıda bu sebeptendir. Para nerede yazılım üretici orada mantığı ;)

Ayrıca çoğu kişi şunu düşünemiyor arkadaşlar örneğin;

Yeni çıkmış bir İphone 4s varsayalım satış fiyatı 2500 tl
Yeni çıkmış bir Samsung S2 varsayalım satış fiyatı 2000 tl

Şimdi bu iki cihaz arasındaki donanımsal özelliklerde kimse bana kalkıpta İphone 4s daha iyidir demesin (diyenler çıkabilir yinede fanboylar ayrıdır)

Neden daha kötü donanıma sahip bir telefona 2500 tl veripte kendimi saf duruma düşüreyimki? Sağlamlık mı etki edio aradaki 500 tl lik farka, yoksa işletim sistemimi 500 tl edio, o da olmadı sadece marka mı 500 tl :) İphonu da Samsung uda at düşür yere illaki kırılır çizilir bi tarafı. İos mu android mi dersen yemişim ios un stabilliğini kısıtlı işletim sistemimi olur diyip android derim. Marka konusuna gelince tamam çok tutulan bir marka iyidir güzeldir Apple ama ürettiği cihazların içeriğini neredeyse herkes biliyor artık bilmeyenler araştırsın görsün.

Apple daha çok gösteriş meraklısı, genelde multimedyadan anlamayan yada daha açıkçası telefonu sadece arama mesajlaşma ve interneti için kullanan kısma hitap ederek üretiyor bana kalırsa. İş adamı yada bir patron müdür vs. nerden bilsin jailbreak ı onu bunu adam bu iphone herkeste var bende aliim derdine düşüpte alıyor.Genelden bahsediyorum kimse üstüne alınıpta ben şundan dolayı aldım ben bundan dolayı aldım demesin.

Neden genelde zengin kesimde, bankacıların elinde, lüks restoranlardaki masalarda, 16 yaşında ferrarisi olan gençlerin elinde İphone var sırf marka/moda olduğu için değilmi? hayır diyenler lütfen kendinizi kandırmayın :)

Bluetooth dan bişi gönderip alamıosun neden nie bu yasak Apple :)
İtunes siz pc mizden dosya aktaramıyoruz neden ne zararı var Apple :)
Flash player desteği yok neymiş bataryasına zarar veriyormuş 2500 tl vericem ben o telefona nie ona göre sistem yapmıosun sadece bir iki kod değiştiriceksin ne zorluğu var Apple :)
Sevdiğim bir müziği zil sesi yapamıcaksam ne anladım hoparlörüne giden paramdan ben doğru değilmi Apple :)

Herneyse bu böyle uzayıp gider arkadaşlar. Şimdi sırf İphone u kötülemeye yazmışsın bu kadar yazıyı diyen arkadaşlar çıkacaktır, evet kötülüyorum çünkü haklıyım 2500 tl verdiğim bir telefonda bana neden istemediğim sınırları koyarsın arkadaş niye eziyet çektirsin? Hangi akla hizmet(moda/gösteriş mantık dışı geliyor bana) bu telefonu alıp kullanayım ki ben bana sunduğu özgürlüğe, kolaylığa, işlevselliğe bakarım. Bizde bunu istiyoruz zaten ve Android dede bu var. Umarım kimsenin canını sıkmamışımdır yukarıdaki yazdıklarımın hepsi tamamen kendi görüşümdür isteyen istediğini düşünebilir kalın sağlıcakla dostlar :)

Öncelikle fiyat uçurumu konusuna gelirsek bu Distribütörün çakallığıdır. Yüksek kâr ile sattığından dolayı fiyat bu şekilde. Samsung Galaxy S2 ile iPhone 4s arasına 100$ oynuyor ve bunlar kontratsız fiyatlar. Amazon.com'dan gir bak.

Yazılım optimizasyonu olmadığı sürece elindeki cihaz silikon yığınından ibaret. Android yeni yeni düzelmeye başladı. 4.1 ve sonrası daha stabilleşecek.Asıl burda kendini kandıran varsa o da sensin. Git araştır. Yeni şeyler öğren. Android'in güçlü bir emulatör olduğunu mesela. Google'ın Java'dan çaldığı pardon esinlenerek yarattığı şeyin çalışma mantığını vs. öğren. İş adamı parasını veriyor dert etmiyor. Menü geçişlerinde takılma problemi yaşamıyor.(Android optimizasyon sorunu).

Bir de iPhone alınca kendini elit zanneden kesim de var o ayrı ama şu anda IOS'un rakibi adını ilerde sıkça söz ettirecek Tizen OS'dur. Android'e yatay büyümelerle stabilite kazandırma peşinde Google şuanda. Ben telefonumun donanımdan memnumun ama yazılım pek tatmin edici değil.

Zenginler onu kullanıyor çünkü Apple onlara hizmetini düzgün veriyor. Marketinden virüslü ugyulama, bilgi çalan uygulama yayımlamıyor. İpin ucunu sıkı tutuyorki sonradan Google gibi peşinde sürüklenmesin. Her yaptığı şeye dört dörtlük dediğim yok. Özgürlük açısından Android önde. Yeni yeni düzeltiyorlar sistemi. Google eline yüzüne bulaştırdı ilk başta ama yavaş yavaş olacak.

Flash player bitiyor uyanın artık. Bu arada ezberden konuşuyor herkes bataryaya bi zararı yok. İşlemciyi çok fazla kullandığından dolayı kullanmıyorlar ve iyisini yapıyorlar. belki biraz erken davrandılar ama artık bir firma yapmalıydı bunu. yeni teknolojilerin öne çıkması gerekiyordu. Android için de bitecek herkes flash peşinde. Reklamlar için çok mu meraklısınız acaba ?

Bu da benim görüşümdür. Başka birşey yazamaya gerek görmüyorum IOS'a çamur atan kendi kullandığını en iyi bilen. Sistemin sadece iyi taraflarını görmüş arkadaşlara cevabım budur kısa ve öz olarak.

FeC!

FeC!

Üye
Şöyle bir baktım da deriz ya ağzı olan konuşmuş diye. Çoğu yorum o şekilde. Sürekli yanlış yönlendirme.

Öncelikle fiyat uçurumu konusuna gelirsek bu Distribütörün çakallığıdır. Yüksek kâr ile sattığından dolayı fiyat bu şekilde. Samsung Galaxy S2 ile iPhone 4s arasına 100$ oynuyor ve bunlar kontratsız fiyatlar. Amazon.com'dan gir bak.

Yazılım optimizasyonu olmadığı sürece elindeki cihaz silikon yığınından ibaret. Android yeni yeni düzelmeye başladı. 4.1 ve sonrası daha stabilleşecek.Asıl burda kendini kandıran varsa o da sensin. Git araştır. Yeni şeyler öğren. Android'in güçlü bir emulatör olduğunu mesela. Google'ın Java'dan çaldığı pardon esinlenerek yarattığı şeyin çalışma mantığını vs. öğren. İş adamı parasını veriyor dert etmiyor. Menü geçişlerinde takılma problemi yaşamıyor.(Android optimizasyon sorunu).

Bir de iPhone alınca kendini elit zanneden kesim de var o ayrı ama şu anda IOS'un rakibi adını ilerde sıkça söz ettirecek Tizen OS'dur. Android'e yatay büyümelerle stabilite kazandırma peşinde Google şuanda. Ben telefonumun donanımdan memnumun ama yazılım pek tatmin edici değil.

Zenginler onu kullanıyor çünkü Apple onlara hizmetini düzgün veriyor. Marketinden virüslü ugyulama, bilgi çalan uygulama yayımlamıyor. İpin ucunu sıkı tutuyorki sonradan Google gibi peşinde sürüklenmesin. Her yaptığı şeye dört dörtlük dediğim yok. Özgürlük açısından Android önde. Yeni yeni düzeltiyorlar sistemi. Google eline yüzüne bulaştırdı ilk başta ama yavaş yavaş olacak.

Flash player bitiyor uyanın artık. Bu arada ezberden konuşuyor herkes bataryaya bi zararı yok. İşlemciyi çok fazla kullandığından dolayı kullanmıyorlar ve iyisini yapıyorlar. belki biraz erken davrandılar ama artık bir firma yapmalıydı bunu. yeni teknolojilerin öne çıkması gerekiyordu. Android için de bitecek herkes flash peşinde. Reklamlar için çok mu meraklısınız acaba ?

Bu da benim görüşümdür. Başka birşey yazamaya gerek görmüyorum IOS'a çamur atan kendi kullandığını en iyi bilen. Sistemin sadece iyi taraflarını görmüş arkadaşlara cevabım budur kısa ve öz olarak.

:oke:

- - - Eklendi - - -

Adam objektif. :)

serif55

serif55

Üye

Sonuçta Türkiye gibi kullanıcıyı vergileriyle boğan bir ülkede yaşıyoruz distrübütörün bu konuda yapacağı pek bişey yok sanırım ayrıca amazondan falan bahsetmişsin galiba herkes telefonuna wallpaper ını mp3 ünü de yurtdışından alıo sanırım bilen var bilmeyen var ve son kullanıcı olarak bunu bilmek zorunda da değilim, benim verdiğim param değerlidir bana ne sunuyor ona bakarım arkadaş. Sen haklı olduğun yönünü yazmışsın ben haklı olduğum yönümü yazmışım ama kimseye ağzı olan konuşuyor diye bi lafta sokmuyorum! Ayrıca uzun süre olmasa bile İphone 3gs ve 4s kullanmış birisi olarak bunları yazıyorum merak etme ;) herkes git araştır, bilgisizsin fln yazıyor bu arada onlara sadece gülüyorum :) sözlerimle kırdığım birileri varsa affola...

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Kardesime Almanyadan sevgilisi 4S getirdi.
T-Mobile 24 ay kampanyalı 650 Euro.
Oyunlar Grafikler Mukemmel.
512 mb Ram var ama Kasma-Donma Yok.
Yoğun kullandığı halde 3gün rahat gidiyor.
Android kullandım ama Android Çok Ram-Batarya Yiyiyor maximum 1.5günde bitiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt