Nokia 808 PureView vs Samsung Galaxy S3

Sponsorlu Bağlantılar

StunnerDead

StunnerDead

Üye
808 in tek artısı 41 mp kamerası .

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
808'in tarayıcı da çok saglammıs yakında Galaxy Mini vs Nokia 808 browser test'i izleriz kıran kırana mücadele :zzz:

Elektr0

Elektr0

Üye
sadece kamera için telefon almakta büyük bir aptallık olsa gerek

telefon seçerken 1. önceligim kamera diyebilirim ... ama + olarak bu kadarına gerek yok diye düşünüyorum. Profesyonel kadar iyi çekim yapsa bile bu telefonun yerine pro makineyide tercih ederim... 16 mpixelli 30x optik zoom lu makine her zaman daha iyidir bana göre tabi ...ama kamerası gerçekten çok kalın yapmış kasasını ...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lensin büyüklügüne tasarım olarak da dikkat çekilmek istenmis olabilir.Aynı durum N8 için de geçerli.

Elektr0

Elektr0

Üye
N8 e göre degiştirilebilir batarya gibi bir avantajı da var ...

erko merko

erko merko

Üye
Birde megapixel'i resim kalitesi sanan arkadaşlar var sanırım, megapixel resmin boyutudur kalitesi değil. Örn: 6300 ve n70 2mp fakat n70'in çektiği resimler çok daha kaliteli.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
telefon meraklıları s3 almalı ama ben resim çekerim diyorsan 808 o tercihe göre değişir.

avcitalip

avcitalip

Üye
hocam bu cihazların bence kulvarları farklı birisi sadece multimedia cihazı diğeri donanım cihazı bence böyle bir karşılaştırma yanlış ki bu cihazı alanlar demiş birisi hocam bazen benimde alasım geliyor teknosa gibi mağazalara giriyorum 850 TL ye falan canon un 14 MP lik yarı profesyonel makinesi var koskocaman birde 808 var 808 i her yere götürürsün çünkü o bir cep telefonudur cebine koyar gidersin ama fotoğraf kamerası ise koskocaman birşey onu herzaman yanında taşıyasın gelmez ben birde olayı şöyle değerlendiriyorum örneğin babam aldık adama s2 yi adam akşama kadar satranç oynuyor insan ona en azından bir gta 3 falan yükler yok yüklemiyor neymiş ben onları oynayamam benim yaşım kaç falan filan aslında haklıda adama s2 alacağıma 808 alsaydık diyorum bazen çünkü kamera ona daha çok lazım oluyor her sene karayoluyla hacca gitmeyi planlıyor orada birsürü resimler falan çekecek v.s v.s 808 olsa daha iyi değilmiydi ?

yani kısaca şunu demek istiyorum böyle s3 müş yok s2 miş yok one x miş ip4 müş ip4s miş v.s v.s bunlar biraz telefonunu kurcalayan bizler gibi özellik delisi insanlar için yapılmış 808 i alan adam onu oyun için almıyor uygulama konusuna gelirsek açık konuşuyorum neredeyse her uygulama var wats up messenger gibi ki adamlar bu tarz programlarıda kullanmıyorlar...

anlatmak istediğimi anlayanlara ne mutlu...

yani telefon alırken telefonun hangi özelliği sizin için daha önemliyse ona yönelin...

kameraysa 808,n8 v.s,xperia S v.s
donanım,oyun uygulamaysa s2,s3,onex,sensation v.s

• Beğen
Tepkiler: klongs ve StunnerDead
StunnerDead

StunnerDead

Üye
hocam bu cihazların bence kulvarları farklı birisi sadece multimedia cihazı diğeri donanım cihazı bence böyle bir karşılaştırma yanlış ki bu cihazı alanlar demiş birisi hocam bazen benimde alasım geliyor teknosa gibi mağazalara giriyorum 850 TL ye falan canon un 14 MP lik yarı profesyonel makinesi var koskocaman birde 808 var 808 i her yere götürürsün çünkü o bir cep telefonudur cebine koyar gidersin ama fotoğraf kamerası ise koskocaman birşey onu herzaman yanında taşıyasın gelmez ben birde olayı şöyle değerlendiriyorum örneğin babam aldık adama s2 yi adam akşama kadar satranç oynuyor insan ona en azından bir gta 3 falan yükler yok yüklemiyor neymiş ben onları oynayamam benim yaşım kaç falan filan aslında haklıda adama s2 alacağıma 808 alsaydık diyorum bazen çünkü kamera ona daha çok lazım oluyor her sene karayoluyla hacca gitmeyi planlıyor orada birsürü resimler falan çekecek v.s v.s 808 olsa daha iyi değilmiydi ?

yani kısaca şunu demek istiyorum böyle s3 müş yok s2 miş yok one x miş ip4 müş ip4s miş v.s v.s bunlar biraz telefonunu kurcalayan bizler gibi özellik delisi insanlar için yapılmış 808 i alan adam onu oyun için almıyor uygulama konusuna gelirsek açık konuşuyorum neredeyse her uygulama var wats up messenger gibi ki adamlar bu tarz programlarıda kullanmıyorlar...

yani telefon alırken telefonun hangi özelliği sizin için daha önemliyse ona yönelin...

Bir post u hiç bu kadar heyecanlı okumamıştım :) varol hocam be :oke:

• Beğen
Tepkiler: nokia 808
klongs

klongs

Üye

doğru diyorsun ama 1500 tl fiyat bence konulmamalıydı orta yaşlı kesim 1000 tl üstü parayı telefona vermeyi çok görüyor 1000 tl 1100 tl ye falan satılsaydı bayağı satılırdı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

doğru diyorsun ama 1500 tl fiyat bence konulmamalıydı orta yaşlı kesim 1000 tl üstü parayı telefona vermeyi çok görüyor 1000 tl 1100 tl ye falan satılsaydı bayağı satılırdı

once 1500den alanlara satip sonra 1000tlye alanlara satarlar. Arada dayanamayip alanlar da extra kar olur

Üst Alt