Telefonunuzdaki uygulamalar kurulumu, apk halindemi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonunuzdaki uygulamalar kurulumu, apk halindemi?
Arkadaşlar ben genelde nadiren ihtiyacım olan uygulamayı yüklerim, sonra kaldırırım.
Peki sizce telefonun hız ve performansı açısından uygulamayı yükleyip apk'yi silerek hafızadan yer kazanmakmı daha mantıklı, yoksa ihtiyaç halinde kurup sonra kaldırarak ram boşaltmakmı daha mantıklı? Siz ne yapıyorsunuz?

TheMadness

TheMadness

Üye
Arkadaşlar ben genelde nadiren ihtiyacım olan uygulamayı yüklerim, sonra kaldırırım.
Peki sizce telefonun hız ve performansı açısından uygulamayı yükleyip apk'yi silerek hafızadan yer kazanmakmı daha mantıklı, yoksa ihtiyaç halinde kurup sonra kaldırarak ram boşaltmakmı daha mantıklı? Siz ne yapıyorsunuz?

Apksini saklarım

FeC!

FeC!

Üye
Apkları saklıyorum ben. Uygulamayı kaldırıyorum. 2gb a yakın apk dosyası var elimde.

Suyaka

Suyaka

Üye
Kurduğun uygulamanın erişimlerini kontol et, daima nete bağlanmaya çalışan, sürekli farklı uygulamaları arka planda etkin kılan bir uygulama değilse durmasının sakıncası yok. Bu ram'de yer kapladığı anlamına gelmiyor. Fakat bildiğimiz üzere androidin ciddi problemlerinden biri hemen hemen her oyunun dahi internet erişimi telefon verisi okumak sistem araçlarını yönetmek gibi gibi bi ton gereksiz erişimi var. Bu yüzden bana sorarsan, ihtiyaç duyduğun uygulamayı ihtiyaç hâlinde kur, sonrasında apk'sını hafıza kartında beklet. Sonuçta kaldırmak 2 saniye : )

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende size katılıyorum ama menü bomboş olunca bir garip oluyor :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Kurduğun uygulamanın erişimlerini kontol et, daima nete bağlanmaya çalışan, sürekli farklı uygulamaları arka planda etkin kılan bir uygulama değilse durmasının sakıncası yok. Bu ram'de yer kapladığı anlamına gelmiyor. Fakat bildiğimiz üzere androidin ciddi problemlerinden biri hemen hemen her oyunun dahi internet erişimi telefon verisi okumak sistem araçlarını yönetmek gibi gibi bi ton gereksiz erişimi var. Bu yüzden bana sorarsan, ihtiyaç duyduğun uygulamayı ihtiyaç hâlinde kur, sonrasında apk'sını hafıza kartında beklet. Sonuçta kaldırmak 2 saniye : )

Yetki kısıtlama uygulaması olsa hemen rootlarim :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

O kadar hızlı mı?:D

- - - Eklendi - - -

Yoksa sen hâlâ rootlamadın mı? Aah yazık :p

Adam almış s3'ü rootlamış bir de hava atıyor.:D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
ahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt