9 ünlü logonun hikayesi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
9 ünlü logonun hikayesi!

Apple
Apple'ın ısırılmış elmadan oluşan simgesinin "yasak meyve"yi canladırdığı söyleniyor. Yasak meyvayı yemek, Adem ile Havva'nın cennetten çıkarılmasına neden olmuştu.

Starbucks
Starbucks, yeşil bayan simgesini Yunan mitolojisindeki siren'den alıyor. Siren'ler, mitolojide denizcileri güzellikleriyle kandırıp öldüren tehlikeli yaratıklardır.

Versace
Versace'nin eski logosu Medusa olarak tanınan bir kadını simgeliyor. Kısaca anlatmak gerekirse şehvetine düşkün bir kadın olan Medusa, günahları nedeniyle Athena tarafından cezalandırılmıştı.

Comedy Central
Comedy Central'in logosu iç içe geçen iki C'den oluşuyor.

2012 Londra Olimpiyatları
Olimpiyat logosu her zaman olduğu gibi yine tartışma konusu olmayı başardı. Bazılarına göre logonun üst kısmında 1tartışmalı bir iş1 gerçekleştiriliyor. İran da logoya itiraz etmiş, logoda "Zion" yazdığını iddiasında bulunmuştu.

BMW
BMW'nin logosundaki gök mavisi ve beyaz renkler, ilk yapıldığı Alman şehri Bavaria'yı sembolize ediyor. Logodaki parlaklık ise ilk havalı pervanenin BMW tarafından üretildiğine değiniyor.

Vodafone
Vodafone'un logosu yoluyla şeytani inançları yaymaya çalıştığı konusunda çok tartışma yapıldı. Kırmızı rengin şeytan bayrağını temsil ettiği, logodaki üç 6'nın ise şeytanı temsil ettiği iddia ediliyor. Ancak bu iddiaların gerçek olduğunu düşünmüyoruz.

Chicago Blackhawks
Chicago Blackhawks formalarındaki resim, kurucularının askeri birimi "Blackhawk Division"dan geliyor.

Mercedes Benz
Dev otomobil üreticisinin logosundaki yıldız, üç farklı yere bakıyor. Mercedes'e göre yıldız, karadaki, sudaki ve havadaki hükümdarlığı simgeliyor.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Apple'inkine inanmadım.

uğur e

uğur e

Üye
hmmm

FeC!

FeC!

Üye
Apple ınki yanlış. Bir bilim adamı, adını hatırlamıyorum, elmaya siyanur enjekte ederek intihar etmisti. Olay o yani.

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Comedy Central
Comedy Central'in logosu iç içe geçen iki C'den oluşuyor.

Demesen anlamayacaktık :D

• Beğen
Tepkiler: bill_
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bence En Anlamli Ve En Guzel Loqo ; Mercedes - Benz'In ..

Tartismasiz .. Arabada Kral Gibi Duruyor O Loqo .. :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
mercedes en basiti ama logonun bile ruhu var

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
:tşk:

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
en anlamlı mercedes :) paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
FeC!

FeC!

Üye
Apple inki daha iyi kesinlikle.

DDorlion

DDorlion

Üye
Vodofone'un ki bni kıllandırdı

Corrupt

Corrupt

Üye
Bu adam androidci.
Apple'a dil uzatmış besbelli

FeC!

FeC!

Üye
Bu adam androidci.
Apple'a dil uzatmış besbelli

Arkadasım ben androidciyim sıkı androidciyi.. En hasıyım. Ama yukarı bakarsan biraz Apple ınki en iyisi dedigimi de gorursun...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Mercedesinkine bayılıyorum o logoyu Doğana yapmışlardı o bile şahlanmıştı yani :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt