Ayıp Yazık Günah Diyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e.c

Üye
    Konu Sahibi
Ayıp Yazık Günah Diyorum
Ya dün arkadaşıma gittim kendisi serseri bir tip sadece pc formatlamaya..evde tek çocuğu oğlan..neyse evde bunlar dede-anneanne-anne ve kendisi yaşıyorlar.baba yurtdışında çalışıyor..formata başladık.anneannesi geldi odaya bizim serseri dedi çık git dedi 4-5 kezde küfür etti annesine felan ediyor..sigarada kullanıyor..vallahi kendim utandım orda..niye böyle yapıyorsun günah dedim banane dedi sigara paramı versinler severiz diyor..vallahi çok kötü bir arkadaş yemin ediyorum utanıyorum kendimden..eve giderken dedim kendi kendime ya bende öyle olsaydım dedim Allah korusun dedim..

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
hayırsız evlat denen kişiler böyle oluyor işte..:(

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
bana arkadasını soyle sana kım oldugunu soyleyeyın demıs atalarımız aman dıkkat...bu tıp bırınden arkadas da olmaz dusman da...

- - - Eklendi - - -

agzını burnunu dagıtasım geldı veledın.zıbıdıye bak buyuklerıne nasıl davranıyor.

e.c

Üye
    Konu Sahibi
bana arkadasını soyle sana kım oldugunu soyleyeyın demıs atalarımız aman dıkkat...bu tıp bırınden arkadas da olmaz dusman da...

- - - Eklendi - - -

agzını burnunu dagıtasım geldı veledın.zıbıdıye bak buyuklerıne nasıl davranıyor.
valla bende bir daha konuşmucam sadece selamlaşma felan..öyle biri değil diye biliyordum..ama öyle çıktı geçen sene böyle değildi içki,sigare,kova felan yapmaya başladı bu sene çok değişmiş gerçekten birde arabesk rapa başlamış ondan oldu diyor başlarım böyle arkadaşa böyle işe..

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
basında babasının olmamasının ve evın tek cocugu olmasının dezavantajı.nush ıle uslanmayanı etmelı tekdır tekdır ıle uslanmayanın hakkı kötektır.

e.c

Üye
    Konu Sahibi
basında babasının olmamasının ve evın tek cocugu olmasının dezavantajı.nush ıle uslanmayanı etmelı tekdır tekdır ıle uslanmayanın hakkı kötektır.
aynen katılıyorum abi :) benim babam bir yere gitse iş gereği 1 sene olsun abim var..

ismail

ismail

Üye
benim kuzenim var daha küçük(12) tabi ama o da tek çocuk ve küçükken havale geçidiği için her istediği oldu. Nerdeyse fiske bile yemedi çocuk.

Şimdi benim abim var engelli(hem fizksel hem zhnsel) biz teyzemler falan biyere gidince çocuk abme laf atıyo tekerlekli sandalyeye biniyo yorulmuyo diyo ağlıyo vsvs.

Neyse sonuç olarak şu tek çocuk olyı braz sakat

__xXx__

__xXx__

Üye
böyle adamı vercen elime kemiklerini kırıp b.k çuvalı gibi atcam bi yere herife bak

• Beğen
Tepkiler: pelın_
FeC!

FeC!

Üye
Hem tek cocuk olayı sıkıntı hem de yetistirme olayı var. Cocuk yetistirmek sanat gercekten.

e.c

Üye
    Konu Sahibi
benim kuzenim var daha küçük(12) tabi ama o da tek çocuk ve küçükken havale geçidiği için her istediği oldu. Nerdeyse fiske bile yemedi çocuk.

Şimdi benim abim var engelli(hem fizksel hem zhnsel) biz teyzemler falan biyere gidince çocuk abme laf atıyo tekerlekli sandalyeye biniyo yorulmuyo diyo ağlıyo vsvs.

Neyse sonuç olarak şu tek çocuk olyı braz sakat
Allah kolaylık versin abi dövün şu kuzeni

böyle adamı vercen elime kemiklerini kırıp b.k çuvalı gibi atcam bi yere herife bak
abi merak etme yarın bir gün döverim belki..belki değil kesin döverim

Hem tek cocuk olayı sıkıntı hem de yetistirme olayı var. Cocuk yetistirmek sanat gercekten.
doğru ya tek çocuk olan arkadaşlarım var hepsi şimdi serseri oldu vallahi bak içki felan içiyorlar

DDorlion

DDorlion

Üye
Allah Korusun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kusura bakma patron izin var mı onu sormadan celallendim:)
:oke: Ben senin yanlış bir şey yapacağını düşünmüyorum o yüzden izin almadan istediğin adamı dövüp b.k çuvalı gibi sallayabilirsin... :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...