bada 2 de mesaj yazma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ottomania52

Üye
    Konu Sahibi
bada 2 de mesaj yazma sorunu
arkadaşlar s8500 telefonumu bada 2 ye güncelledikten sonra mesaj yazarken bi alt satıra tam geçiş anında fazladan istemediğim harfleri basıyo klavye,aynı sorun sizde de varmı...bi de bada 2 ye geçtiğmden beri teli tam performanslı kullanamıyorum,tel resmen kasım kasım kasılıyo,ne yapmak gerekli bilen varsa yardımcı olsun lütfen,çok sıkıldım bu bada saçmalığından...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben hiçbir sorunla karşılaşmadım:hmmm

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
dostum başka bir sıkıntı olabilir ben şu anda kies üzerinden yayınlanan bada 2 yi kullanıyorum 22 oyun 16 program , navigasyon ve aynı anda android 4.0.4 kullanıyorum telefon hafızası dolu yer yok hafıza kartı 500 mb yer kaldı ama ne kasma nede reset sorunu var sadece oyun oynadıgım zaman ana ekrandaki acık widgetleri kapatıyor kendi kendine oda benim için bir problem sayılmaz

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
dostum başka bir sıkıntı olabilir ben şu anda kies üzerinden yayınlanan bada 2 yi kullanıyorum 22 oyun 16 program , navigasyon ve aynı anda android 4.0.4 kullanıyorum telefon hafızası dolu yer yok hafıza kartı 500 mb yer kaldı ama ne kasma nede reset sorunu var sadece oyun oynadıgım zaman ana ekrandaki acık widgetleri kapatıyor kendi kendine oda benim için bir problem sayılmaz

aynı anda Android 4.0.4 kullanıyorum derken? :allalla:

besttepe

Üye

bada 2 ye android 4.0.4 portladım :D

iki işletim sistemi bir arada
yuksel abi ayni sorunlar bende de var ek olarak sanki foto cekerken bada 1.2 daha kaliteli cozunurlugu daha yuksek cekiydu ben bada 2 nin foto cekiminden de pek memnun dglm 8530 kullanym yok mu bu sorunlara karsi bize onerecegn bisey

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
yuksel abi ayni sorunlar bende de var ek olarak sanki foto cekerken bada 1.2 daha kaliteli cozunurlugu daha yuksek cekiydu ben bada 2 nin foto cekiminden de pek memnun dglm 8530 kullanym yok mu bu sorunlara karsi bize onerecegn bisey
dostum şu anda kies üzerinde olan bada 2 de sorun yok denecek kadar az mutlaka orjinal roma dönüp kies üzerinden yükleme yapın

ottomania52

Üye
    Konu Sahibi
dostum şu anda kies üzerinde olan bada 2 de sorun yok denecek kadar az mutlaka orjinal roma dönüp kies üzerinden yükleme yapın

telefonuma hep orjinal kies üzerinden yükleme yaptım,son bada 2 yi de yine kies üzerinden yaptım,tamamen orjinal yani ama sorun var,kaldırıp tekrar yükleme şansım varmı varsa nasıl yapabilirim,yardımcı olursanız sevinirim...

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
telefonuma hep orjinal kies üzerinden yükleme yaptım,son bada 2 yi de yine kies üzerinden yaptım,tamamen orjinal yani ama sorun var,kaldırıp tekrar yükleme şansım varmı varsa nasıl yapabilirim,yardımcı olursanız sevinirim...
ilk önce orjinal roma dönmen lazım konu anlatımı mevcut daha sonra kies üzerinden tekrar yükleme yapabilirsin

kartal_0641

Üye

kardeş android 4.0.4 kurmuşsun
telefonda herhangi bi sıkıntı varmı.ve en önemlisi nasıl kurdun.yardımcı olursan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt