selam size :tebessüm: hoş geldin furkan kandilin mübarek olsun.
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: selam size Genişletmek için tıkla ... hoş geldin furkan kandilin mübarek olsun.
__xXx__ Üye MasteLaa' Alıntı: Kolay gelsin canım abim Sağlıklı verirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... inşallah
MasteLaa' Alıntı: Kolay gelsin canım abim Sağlıklı verirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... inşallah
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Abi boy var mı? Çok kilolu görünmüyorsun da
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: as smart naber Genişletmek için tıkla ... sağol Paşa sen nasılsın - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Dur dur sakin - - - Eklendi - - - Aleykümselam hoşgeşdin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cabbar
__xXx__' Alıntı: as smart naber Genişletmek için tıkla ... sağol Paşa sen nasılsın - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Dur dur sakin - - - Eklendi - - - Aleykümselam hoşgeşdin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cabbar
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: peki size bir soru tavandada dönen pervaneler ortamı isitir mi sogutur mu ? neden ? Genişletmek için tıkla ... Sıcak hava yukarıdadır ya onu aşağı iterek ısıtabilir
__xXx__' Alıntı: peki size bir soru tavandada dönen pervaneler ortamı isitir mi sogutur mu ? neden ? Genişletmek için tıkla ... Sıcak hava yukarıdadır ya onu aşağı iterek ısıtabilir
StunnerDead Üye __xXx__' Alıntı: peki size bir soru tavandada dönen pervaneler ortamı isitir mi sogutur mu ? neden ? Genişletmek için tıkla ... soğutur ''Çünkü'' Tüm dunyada böyle kullanılır
__xXx__' Alıntı: peki size bir soru tavandada dönen pervaneler ortamı isitir mi sogutur mu ? neden ? Genişletmek için tıkla ... soğutur ''Çünkü'' Tüm dunyada böyle kullanılır
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: sağol Paşa sen nasılsın - - - Eklendi - - - hoşbulduk cabbar Genişletmek için tıkla ... iyiyim smart sağol
Pondusss' Alıntı: sağol Paşa sen nasılsın - - - Eklendi - - - hoşbulduk cabbar Genişletmek için tıkla ... iyiyim smart sağol
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: sağol Paşa sen nasılsın - - - Eklendi - - - hoşbulduk cabbar Genişletmek için tıkla ... Cabbar'ı nerden biliyorsun
Pondusss' Alıntı: sağol Paşa sen nasılsın - - - Eklendi - - - hoşbulduk cabbar Genişletmek için tıkla ... Cabbar'ı nerden biliyorsun
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: ben eldımmm Genişletmek için tıkla ... ben de eldimmm ateistleri buraya çağırıyorum, açıklasınlar bunu
pelın_' Alıntı: ben eldımmm Genişletmek için tıkla ... ben de eldimmm ateistleri buraya çağırıyorum, açıklasınlar bunu
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Abi boy var mı? Çok kilolu görünmüyorsun da Genişletmek için tıkla ... yok malesef ama sıkı vücudum var o yüzden.
rabbace' Alıntı: Abi boy var mı? Çok kilolu görünmüyorsun da Genişletmek için tıkla ... yok malesef ama sıkı vücudum var o yüzden.
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah badigartım Genişletmek için tıkla ... Seninde badigart dan aşağı yanın yok be şeyhim. oturduğun yerden muridlerini koşturuyorsun
OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah badigartım Genişletmek için tıkla ... Seninde badigart dan aşağı yanın yok be şeyhim. oturduğun yerden muridlerini koşturuyorsun
Amaru Shady Üye rabbace' Alıntı: Cabbar'ı nerden biliyorsun Genişletmek için tıkla ... smartım ben, bilirim - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: yok malesef ama sıkı vücudum var o yüzden. Genişletmek için tıkla ... adam Osmanlı Kaplanı, olsun o kadar
rabbace' Alıntı: Cabbar'ı nerden biliyorsun Genişletmek için tıkla ... smartım ben, bilirim - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: yok malesef ama sıkı vücudum var o yüzden. Genişletmek için tıkla ... adam Osmanlı Kaplanı, olsun o kadar
MasteLaa Üye pelın_' Alıntı: ben eldımmm Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Ablam nasılsın ?? Arda abim ben soğutur diyorum Fan görevi gördüğünü düşünüyorum
pelın_' Alıntı: ben eldımmm Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Ablam nasılsın ?? Arda abim ben soğutur diyorum Fan görevi gördüğünü düşünüyorum