DH Özel: Windows Phone son çeyrekte Türkiye'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet basit bir hesapla bile rakam soyleyebiliriz. Belki cok iddiali gelebilir ama lumia800 bundan 3ay once gelmiş olsaydi şu anda 250-300bin satmişti.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hahaha :D

genpoker

genpoker

Üye
evet basit bir hesapla bile rakam soyleyebiliriz. Belki cok iddiali gelebilir ama lumia800 bundan 3ay once gelmiş olsaydi şu anda 250-300bin satmişti.

Telefon türkiyeye gelmiyorsa o zmn dil desteği işi de yaş sizce herhangi bi güncellemeyle dil desteği imkanını sunar mi?

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bu saatten sonra Türkiye ze gelse de lumia almam.Türkiye de çok büyük pazar payına sahip olan neden böyle yapıyor anlamış değilim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefon türkiyeye gelmiyorsa o zmn dil desteği işi de yaş sizce herhangi bi güncellemeyle dil desteği imkanını sunar mi?
Wpnin en güzel yanlarından biri de bu dil dosyasını secip yükleyebilme

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Siz şu an telefonu türkçe mi kullanıyorsunuz

hayir microsoft daha turkce dil paketini yayinlamadi. Ama dil paketi yayinlandiginda yuklemek mumkun olucak yani. Dil paketleri kisaca uygulama yukler gibi kurulabiliyor.

genpoker

genpoker

Üye

hayir microsoft daha turkce dil paketini yayinlamadi. Ama dil paketi yayinlandiginda yuklemek mumkun olucak yani. Dil paketleri kisaca uygulama yukler gibi kurulabiliyor.

Iimiş bu dil paketi bilgi için teşekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zune uzerinden guncelleme yaparken de dil secilebiliyor galiba ama bana daha kullanmak nasip olmadi:(

theposies

theposies

Üye
neyse . Wp 8in gelmesi gecikmesnde

umelikoglu

Üye
Buradaki ilgi ve alakayı görünce lumia900 alasim geldi

umelikoglu

Üye
Bence bekle şurda üç gün kaldı wp8'e.:ehe(Kafiye olmadı...)

Ben de o yüzden alayım diyorum. Lumia900 ile sistemi tanıyip arayüze alisirim wp8 gelince de en iyisini yani pureview wp8 nokiayi alayım diyorum

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

cinaski12

Üye
lumialar Türkiyeye gelmeyecekse neden türkçe dil paketi çıkarsınlar ki...mantıklı değil mevcut lumialar elimizde patladı bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
neden patlasin ki cihaz calişmiyor mu şu anda bana oyle geliyor ki Turkce kullanmak icin bile alişmam lazim:D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Samsunga helal olsun s3 çoğu ülkede satışta değilken Türkiyede satıştaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt