Atom bebekte son durum!

Sponsorlu Bağlantılar

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
yani hediyede gelmiyo ha?

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
çalışıyormu??!

arslanla

arslanla

Üye
hayır...

cyber

cyber

Üye
​çalışıyor ama hediye yok

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın bilgı icin

Malamadrı

Malamadrı

Üye
şu saçmalığa biri çözüm bulsun kafa mi buluyor bu nokia adam gibi ya kapandı desin yada düzeltsın sırf bu oyun yüzünden nokia dan uzaklaşıcam :vur biz bunların keyfini mi beklicez

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
ben androide bebek icin geçmemistım yaa.

arslanla

arslanla

Üye
Atom bebek 9 temmuzda açılacakmış. Türkcell ve vodafone un anlaşamaması yüzünden kapanmış. Anlaşma sağlanmış yeniden açılıyor.

arslanla

arslanla

Üye
Mağazada yorumlarda gördüm. Nokia Türkiye duyurmuş.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İnşallah asparagas değildir

Malamadrı

Malamadrı

Üye
bir arada 20 haziran muhabbeti vardı :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu durum bana belleyi hatırlattı şu gün gelecek bu gün gelecek yok gelmeyecek :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

burada yazıyor aynen..zaten bütün çirkeflik turkcellden çıkıyor kesin Onlar nifak sokmuştur işin içine :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
bekleyelim bakalım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben nokia Türkiye facebook sayfasına baktım ama bununla ilgili bir yazı bulamadım..Acaba uydurdu mu diye düşünüyorum.kendi kaybeder..aksi olursa milletten sağlam küfür yiyeceği aşikar :)

burakkk97

Üye
ben nokia Türkiye facebook sayfasına baktım ama bununla ilgili bir yazı bulamadım..Acaba uydurdu mu diye düşünüyorum.kendi kaybeder..aksi olursa milletten sağlam küfür yiyeceği aşikar :)

iyi de twitter yazıyo facebook değil :)

hakan_710

hakan_710

Üye
iyi de twitter yazıyo facebook değil :)
twetter yazıyo twitter bile değil yani görememen normal. Twetter daymış. :D şaka bi yana hala bebekten umudunuz var mı sizin ?? Herkes hilesi var hilesi var dedi noldu patladı. bu aynı ttnet'te adil kullanım var ama ben 300-500 gb indiriyorum hızım düşmüyo denilip, ttnet'in bu laflardan sonra adil kullanım kotasını uygulamaya getirmesi gibi birşey oldu :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt