İphone aldım Android'i özlüyorum beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sertug1991

Sertug1991

Üye
Iphone 4S almayı düşünüyordum seneye içime kara bulut girdi şimdi:hmmm

fiyat aralığı belirtirsen daha rahat öneririz :)
Ben aldım bile iphone 4s 3–4 günde eline gelir

_____
Dosyaları görmek için iTunes e gitmek lazım değil iTools yükleyin jailbreak istemiyor.iTunes e 1000 basar ve kullanımı çok rahat

mancukya

Üye
iosmu saglam sistem ?
Evet saglam herseyi kapatarak, engelliyerek saglam. Adamlarin sistemi 3 programdan fazlasi calismasin temeli üstüne.

SilentOne

SilentOne

Üye

Jb yaptıktan sonra Ios un Android hızından farkı kalmıyor ama :D
yok cnm kalıyor

- - - Eklendi - - -

valla ben yıllardır iphone kullaniyrm artik alistim :D zaten bu gibi kısıtlıyıcı seyleride artik gormezden gelmeye basladim . ama gayet gzl bide iphone'a alistiktiktan snra baska bi telefon kullanamiyosun boyle dandik geliyo yani :P
2hafta kullandım yok ya bana gore değil oyun olarak muhteşem oke ona hiç bişi demiyorum ama android iyi ya süper

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Abi 2.000 tl verdim zaten birde hacklersem cihazı ne anlamı kalır bu şekilde kısıtlarsa tabi güvenli olur cihazı kişisel bir araç olarak kullanmanı engelliyor resmen.

• Beğen
Tepkiler: klongs
erko merko

erko merko

Üye
İphone yerine keşke galaxy s3 veya htc one x alsaydınız

doctorrr

doctorrr

Üye
iosmu saglam sistem ?
Evet saglam herseyi kapatarak, engelliyerek saglam. Adamlarin sistemi 3 programdan fazlasi calismasin temeli üstüne.
üslubunu biraz yokla zaten her konuda millet birbiriyle didişip banlanıyor :zzz:

mancukya

Üye
Burda uslupta ne var.
Ne var bu mesajda zoruna giden ?

muratsim67

Üye
ne gibi kısıtlamalar var...

reaurora

reaurora

Üye
adam dalga geçiyor :D

SilentOne

SilentOne

Üye
yok aga iphonenun ismi var ne o ole bişi yapıcam 40 takla atıyorum resmen teyzem 3gs verdi bnim c6-01 anneme verdim 1hafta iphone anneme verdm symbian bile iphone 1000 basar tabi symbianda ios kadr değer verilseydi

MTechnics

MTechnics

Üye
Ben de androidciyim 7 aydir symbiani ozluyorum.Saka ics 4 ile mutluyum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt