Asus Zenbook Mavi ekran Kernal_data_inpage_error 0x0000007A error

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenbook Mavi ekran Kernal_data_inpage_error 0x0000007A error
Arkadaslar bende asus zenbook ux31e var arada sırada bu sorunla karşılaşıyorum. Yardımınız için teşekkürler. resim aşağıda:

- - - Eklendi - - -

yok mu bir bilen :(

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bu hata 0x77 hatasındaki neden ile aynıdır : virtual memory içinde kernel datasının bulunmaması. Bu uyumsuz bir disk veya controller sürücüleri veya donanım sorunları ki bunlar içinde normal sonlandırılmamış SCSI aygıtlar, hard disk üzerinde hatalı block’lar veya BIOS yada disk controller üzerindeki firmware çakışmasından dolayı olabilir.Windows Check Disk yardımcı aracını çalıştırın. alıntıdır

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bu hata 0x77 hatasındaki neden ile aynıdır : virtual memory içinde kernel datasının bulunmaması. Bu uyumsuz bir disk veya controller sürücüleri veya donanım sorunları ki bunlar içinde normal sonlandırılmamış SCSI aygıtlar, hard disk üzerinde hatalı block’lar veya BIOS yada disk controller üzerindeki firmware çakışmasından dolayı olabilir.Windows Check Disk yardımcı aracını çalıştırın. alıntıdır

kopyala yapıştırcıııı :kop2:

--------

sebebi ise harddiskinde okunamayan veya normal olarak kapatmadagın için bir dosyanın zarar görmüş ve düzeltilemiyor olmasıdır...
harddiskini biçimlendirip yeniden windows kurarsan düzelir :oke:

• Beğen
Tepkiler: Hakanmtn54
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Arkadaslar bende asus zenbook ux31e var arada sırada bu sorunla karşılaşıyorum. Yardımınız için teşekkürler. resim aşağıda:

- - - Eklendi - - -

yok mu bir bilen :(

arkasalarimin dedigi gibi,

isletim sistemi ve donanimi bir test yap. Win7 baslangic kurtarma ile yada dvd si ile repair kismindan memtest ve chkdisk yap bakalim sonuc ne olacak.

- - - Eklendi - - -

duruma gore Hasan kardesimin dedigi gibi bas formati.

• Beğen
Tepkiler: Hakanmtn54
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

kopyala yapıştırcıııı :kop2:

--------

sebebi ise harddiskinde okunamayan veya normal olarak kapatmadagın için bir dosyanın zarar görmüş ve düzeltilemiyor olmasıdır...
harddiskini biçimlendirip yeniden windows kurarsan düzelir :oke:

biliyodum da o kadar yazı yazmaya mı uğraşıcam:kop2:

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaslar. donanım-haber de ssd de sorun olabilir garantiye gönder falan demişler inşallah öyle bir durum yoktur

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
sağolun arkadaslar. donanım-haber de ssd de sorun olabilir garantiye gönder falan demişler inşallah öyle bir durum yoktur

uzerindeki ssd hangi firmaninsa o firmanin sitesinde test yazilimi olabilir. varsa kur ve test et. umarim problem yoktur varsada garantisi kalmistir insallah.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
uzerindeki ssd hangi firmaninsa o firmanin sitesinde test yazilimi olabilir. varsa kur ve test et. umarim problem yoktur varsada garantisi kalmistir insallah.
bi deniyelim bakalım sağolun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt