MOD Belle Extra Buttons Icon Angry Birds

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Eklentideki extra buttons'u kurdum.Şöyle bir hata verdi;

dostum 1.3 kurarsan sorunsuz yapabilirsin üstteki mesajımda link var
birde resource apps klasörü içindeki extra buttonsu sil istersen ben öyle yaptım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Peki 1.3'e 4 buton ekleniyormu ?

- - - Eklendi - - -

Peki 1.3'e 4 buton ekleniyormu ?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
teşekkürler

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
istek üzerine bulunmuştur :) mif uzantılıdır tek yapmanız gereken uygulama hangi sürücüde kuruluysa !/resource/apps içerisine kopyalayıp mif leri deiştirin o kadar. Ben direkt uygulamanın son sürümünün içine attım mif le uğraşmak istemeyenler proyu kursun yeter. Arkadaşlar sadece v1.0.3 ile uyumluymuş başka bi sitede buldum orda açıklamışlar.

kardesim temayı çok beğendim varmı sende link atabilirmisin? Bu arada paylaşımın için teşekkürler.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

kardesim temayı çok beğendim varmı sende link atabilirmisin? Bu arada paylaşımın için teşekkürler.

walla önizleme bana ait deil ikonlar tanıdık geliyoda renkleri hatırlamıyorum adını hiç bilmiyom açıkçası ama tek istediğin ikon setiyse farklı bi kaç tema var bu ikonlarla

THe_PRoTeCToR

Üye
Ikon setini bende çok beğendim..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Benim soru arada kaynadı heralde:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Tüh ya peki bu aydın kardeş bahsetmişti hani mif ismi falan filan bu 1.04 sürümünün ismini bulup bu angry birds mifini aynı isim yapıp değiştirsek olmazmı ?

- - - Eklendi - - -

Tüh ya peki bu aydın kardeş bahsetmişti hani mif ismi falan filan bu 1.04 sürümünün ismini bulup bu angry birds mifini aynı isim yapıp değiştirsek olmazmı ?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

zaten pro nun bütün versiyonlarında mif in ismi aynı. ama büyük ihtimal mif içersindeki ikon destekleri farklı o yüzden başka sürümlerde işe yaramıyo.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende e'ye yüklü e–resource–apps attığımda direk attı hiç değiştirilsinmi falan demedi

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Peki ismini lantersoftunkiyle aynı yapıp deşiştirsem olabilirmi? Çok sordum ama:)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Peki ismini lantersoftunkiyle aynı yapıp deşiştirsem olabilirmi? Çok sordum ama:)

kardeş ben bilemem sonuçta ikisi farklı pro muhakkak miflerin içeriğide faklıdır denemen lazım öğrenebilmenin tek yolu, bi sorun çıkartacağını sanmam en fazla uygulamanın ikonları görünmez oluşabilecek tek hata bence :)

XtraButtons_0x2005cb77.mif adı bu.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sağol dostum bir deneyeyim:)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt