Bana en son verdiğin oydu işte.. Evet yüklü.yav yanlış yapıyorsun.önce fat32 bölümünü yapacaksın ardından swap bölümünü.yoksa telefon görmez.
ayrıca devil30.94 kernel yüklümü?

Aradan baya bi zaman geçtiği için pek hatırlamıyorum ama evet görüyordu. Hatta neden görmüyor diye yakınıyordum. En sonunda göstertmiştim sevinmiştim..ulan.yanlış yapıyorsun.off
bak teker teker resimli anlatım yapacağım yine olmazsa hafıza kartın bozuk demekki.
- - - Eklendi - - -
bir dakika.hiç anlatıma başlamadan önce hızlı bir soru soracağım.telefonu pc ye başladığında minitool partition wizardda hafıza kartının harfi görünüyormu?(E:/ Z falan)

Bilgisayara at.Aga benim bi sorum olacak. Hafıza kartımdaki 7 gb lık oyun vs program nasıl yedekliycem ? direk hafıza kartınımı kopyalayayım? Oyunların apk sı sorun olmaz benim için.....
- - - Eklendi - - -
hatta 10gb
Atıyorum şuan. Sen anlat bakem ....
Bilgisayara at.
)create as primary nerde ?
Nawy bak şimdi. Hafıza kartını silecem. Sonra 16 gbın 15 ini ayıracam sistemi primary fat32 olacak. Sonra kalan boş 1 gb kısımıda primary olmadan (Resimde öyle ) linux swap mı yapacam. Olay bumudur ?
bende sana hard disk üzerinden anlatmaya çalıştım fat32 bölümü oluştururken ve linux swap bölümü oluştururken kesinlikle primary seçili olacak.