MOD Belle Extra Buttons Icon Angry Birds

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
MOD Belle Extra Buttons Icon Angry Birds
istek üzerine bulunmuştur :) mif uzantılıdır tek yapmanız gereken uygulama hangi sürücüde kuruluysa !/resource/apps içerisine kopyalayıp mif leri deiştirin o kadar. Ben direkt uygulamanın son sürümünün içine attım mif le uğraşmak istemeyenler proyu kursun yeter. Arkadaşlar sadece v1.0.3 ile uyumluymuş başka bi sitede buldum orda açıklamışlar.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve sLeepLe

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk: dostum bende ayrı bir konu açsaydin diyecektim, baktım link buraya yönlendirdi :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: dostum bende ayrı bir konu açsaydin diyecektim, baktım link buraya yönlendirdi :)

rica ederim kardeş walla nereye açacamı bilemedim pro yok ortada sadece mif war bende buraya mod olarak açtım :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hocam e–resource–apps attım çalışmadı yeniden başlattım yine olmadı neden beceremedim acaba:)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bendede olmadı :hmmm
iki butons uygulamasınıda yükledim ama sanırım yanlış yere atıyoruz dosyaları

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Olabilir neyse dur bakim ss var başkasının telinde olmuş bizdede olur:)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
denedim oldu teşekkürler eline sağlık

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

sonunda yapabildim

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1.5 çıktımıki bunlara yetişilmiyor :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
4 tane ekleniyor ya onda olmuyormu?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben 1.4 kullanıyorum onda olmuyor by arada lantersoftunkinde olmuyormu öbürü iyi çalışmıyor yuvarlak falan dönüyor kilitle diyince yeniden başlat falan diyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ben 1.4 kullanıyorum onda olmuyor by arada lantersoftunkinde olmuyormu öbürü iyi çalışmıyor yuvarlak falan dönüyor kilitle diyince yeniden başlat falan diyor.

bunda batarya tıklayınca ekranda yüzdesi yazıyor
tuş kilidindede sorun yok uzun basınca yeniden başlatılsınmı diye soruyor
lantersoftu kaldırmana gerek yok bunu kur zaten ikisi ayrı ayrı kuruluyor hangisini istersen onu kullanırsın

- - - Eklendi - - -

diğer sitelerde 1.3 için yazıyor heralde 4 icon olmuyor
birisinin uğraşıp düzenlemesi lazım

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Hocam e–resource–apps attım çalışmadı yeniden başlattım yine olmadı neden beceremedim acaba:)

walla kardeş olması lazım nasıl widget miflerini değişince görüntü değişiyo buda aynı nereye kurduysanız o yolu izleyin zaten sorar üzerine yazılsın mı diye ha şimdi anladım mif in ismi doğrumu diye bakayım dedim iki tane extra button varmış :) [lanternsoft] ve [mralshahawy] siz sanırım lanternsoft kullanıyosunuz onun mif ismi farklı olduğu için işe yaramıyo diğeri olması lazım :) ben lanternsoft taki mif in ismini verip onuda ekledim ama onda işe yararmı bilmiyorum sonuçta ikisi ayrı pro ama mif dosyaları sadece ikon içerir bence büyük ihtimal olması lazım denemek isterseniz siz bilirsiniz yanlış bilgi vermek istemem ama sorunsuz olsun diyorsanız [mralshahawy] bunu kurun hatta onun da mifi ni değiştirerek konuya ekledim sadece kurun yeter.

- - - Eklendi - - -

denedim oldu teşekkürler eline sağlık

rica ederim akrdeş

doctorrr

doctorrr

Üye
valla güzelmiş :tşk:

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Peki dörtlü olandan hangisini kurup yapabiliriz

tempestshine

tempestshine

Üye
Eklentideki extra buttons'u kurdum.Şöyle bir hata verdi;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt