ben Uyumadim arda daha
gerçi Işteyim
maçtan geldim, sonra duş ve buradayım
naber Paşa![]()
allah kolaylık versin ahmet abi nasılsın
- - - Eklendi - - -
iyidir pasa senden naber

maçtan geldim, sonra duş ve buradayım
naber Paşa![]()

Allah razı olsun arda iyi olmaya çalışıyorum şükür halimize gece gece de olsa çalışacak bir işimiz var sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli hayırdır erkenden uyanmissin![]()

Allah razı olsun arda iyi olmaya çalışıyorum şükür halimize gece gece de olsa çalışacak bir işimiz var sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli hayırdır erkenden uyanmissin![]()
ne maçı bu saatte![]()
iyi sayılırım. 1,5 ayın ardından maça gittim bu gece![]()
allah daima mutlu etsin abicim bende iyiyim çok şükür birazdan yola çıkacağızda ondan erken kalktım bugün

hayırlı yolculuklar![]()
halısaha mı
okullu ne yaptın arda
bi de yeniden sınava girmeyi düşünüyorum9 10 yıldır ayağıma top değmedi bi maç yapsam varya eklem ağrılarından bir hafta yatalak hasta yatarım herhalde![]()
allah korusun abi yatalak deme
evet Paşa. Halı sermişlerdi yere

9 10 yıldır ayağıma top değmedi bi maç yapsam varya eklem ağrılarından bir hafta yatalak hasta yatarım herhalde![]()

sorma abi bu sene mayıs başında motor kazası geçirdim ayak bileğim çatladı iki aydır yuruyemiyorum o yüzden hiçbir finale giremedim 4. sınıfa geçmeye ortalama yetiyor ama yine de okul uzuyorbi de yeniden sınava girmeyi düşünüyorum
- - - Eklendi - - -
allah korusun abi yatalak deme
- - - Eklendi - - -
kırmızı halı mı![]()

geçmiş olsun arda ya tüh şimdi nasılsın düzeltin mi bari
bi şey olmaz. ben ilk bi kaç dakika topu defansa bıraktım, dahası elimden gelmedi
sonra açıldım
- - - Eklendi - - -
yeşil![]()
ayıp ayıp deseydin ya nerde kırmızı halim diyebi daha olmazmış
ayağımda platin vida vardı p.tesi çıkardılar dün eve geldim aslında bir hafta boyunca kıpırdamadan durmam lazım ama mecburen hareket ediyorum ışte alçıda şimdi bacağım
- - - Eklendi - - -
ayıp ayıp deseydin ya nerde kırmızı halim diye

bi daha olmazmış![]()