[QPlaze] R.U.S.H ML J2ME

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
[QPlaze] R.U.S.H ML J2ME
hiç oynayan oldumu bilmem ben s60v3 te çok oynadım bence çok güzel bi oyun görüntü kalitesi ve grafikler harika gerçekten, N82 de hastasıydım bu oyunun geçen gün aklıma geldi özlemişim oynamasını biraz arattırdı ama N8 uyumlu buldum nihayet.

Hız - bir ilaçtır. Bu bağımlılık, ve elleri titreyerek ve bir kez gerçek, yaşanan - Tekrar denemek istiyorum. Yine, süper motor drone kükreyen için büyüdükçe aldatılan, zemin gaz pedalına nasıl gideceğini hissediyorum, ve diğer araçların dart geçmişin ışıkları ve geride bırakın. Hız her zaman yeterli değildir. Ne kadar çabuk yol sinekler gibi, pencere işaretleri dışında tarafından geçerdi - onlar da yavaş yavaş yapmak ve onların hareketini hızlandırmak istiyor - Metal, karbon ve insan bilincinin dayanıklılık sınırı. Hız - zevk kontrol manevrası arasındaki dar sınır dengeleme ve dayanılmaz olduğunu geçici zafer ve mutlak başarısızlık arasında parçalanmak ve vorteks, dönüşüyor, kendi kendini yok verging tarihinde. Hız - bir ilaçtır. Ve herhangi bir ilaç olarak - çok büyük doz ölümcül olabilir.
Özellikler Yol Ultimate Hız Hunt ACELE:
  • Çarpıcı hız ve oyun dinamikleri;
  • Kontrolü, çarpışmalar ve kazaların Gerçekçi fizik;
  • Canlı sinematografik özel efektler - patlamalar, araba ve yangın patlamaları üfleme;
  • Çevre Dinamik 3D, otoyollar ve ölüme meydan okuyan gece yarışları kadar kar yağmış;
  • ; İnternet kendi kayıtları yerleştirmek ve diğer oyuncular ile sanal şampiyonasında rekabet yeteneği
  • Patlamalar ve çöker Müzik ve ses efektleri;
  • Basit ve net kontroller ve bağımlılık yapıcı oyun;
  • Karmaşıklık düşük seviyelerde ipuçları Sistemi;
  • 3D telefonlar modeller için yüksek performans ve optimizasyonu;
  • İngilizce, Rusça, Fransızca, İtalyanca, Almanca, Ukraynaca Çekçe, İspanyolca, Lehçe - oyun 9 dilde mevcuttur.

<span>[video=youtube;G9Zii1VvLSA]http://www.youtube.com/watch?v=G9Zii1VvLSA[/video]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: jatvalca, iyavuzoz ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

arslanla

arslanla

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: najanaja
jatvalca

jatvalca

Üye
teşekkürler

• Beğen

55lim

Üye
teşekkürler

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
artık bende oyun açılmıyo para falan istiyo napıcam

melgklay1

Üye
aynen bendede açılmıyor 5 tl istiyo

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
artık bende oyun açılmıyo para falan istiyo napıcam

hadi ya bulduğum yerde tam sürüm geçiyodu deilmiş demek ki ona yapacak bişey yok sanırım, ben biraz araştırayım tam sürümünü bulabilirsem deiştiririm. hoş bunu bile zor buldum s3 için uyumlu yok hiçbi yerde.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
ilgin için teşekkürler :) nokia mağazada gördüm bitane ama onda da internet istiyor ve 2. Bölüm sorun çıkarıyor :) napalım artık bulursak oynarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...