Cep hadis Alfabetik sıraya göre hadisler süper bir uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

Emiray

Emiray

Üye
ya arkadaşlar programı kurdum ama konular kısmında hiçbir şekilde konu seçemiyorum dokunmatik işlemiyo bi püf noktası var ama bulamadım yardımlarınızı bekliyorum program çok güzel çünkü

rft2626

rft2626

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar programı kurdum ama konular kısmında hiçbir şekilde konu seçemiyorum dokunmatik işlemiyo bi püf noktası var ama bulamadım yardımlarınızı bekliyorum program çok güzel çünkü

dostum onu yapamıyorsun orada sadece konulara bakabiliyorsun ilk girdiğin zaman sonraki diyerek geçiyorsun :)

Emiray

Emiray

Üye
sadece abdestin faziletleri adlı konunun hadislerine bakabiliyoruz diyosun yani Rıfat kardeş

- - - Eklendi - - -

yani diğer konulardaki hadislere de bakabiliyor muyuz ve bakabiliyorsak nasıl oluyor

rft2626

rft2626

Üye
    Konu Sahibi
sadece abdestin faziletleri adlı konunun hadislerine bakabiliyoruz diyosun yani Rıfat kardeş

- - - Eklendi - - -

yani diğer konulardaki hadislere de bakabiliyor muyuz ve bakabiliyorsak nasıl oluyor

hayır hayır hepsine bakabiliyorsun ama sırasıyla gitmen şartı ile ;) alfabetik sıraya göre dizili ya şimdi Z ile başlayan bir konu olsun sen onu okumak istiyorsun onu okuman için en baştan tek tek gitmen gerekli onu diyorum konuların hepsini okuyabilirsin fakat sırasıyla gitmen gerek :)

Emiray

Emiray

Üye
yaa kardeş ben hala çözemedim bu sorunu bak şimdi yaptıklarımı sırasıyla anlatıyorum
-programı açtım.
-karşıma kapak sayfası geldi iyi günler dedi ve direkt abdestin faziletleri adlı konu başlığını açtı
-sonraki sonraki diyerek sona geldim abdest konusunda.
-konu sonu dedi ben hala sonraki dedim ama konu sonu sayfası değişmedi(sonra mecbur konular sayfasına döndüm sonrada açamıyoruz zaten)
-not:oyun ve hareket tuşları açık kullanıyorum
-not:belki düzgün yüklenmedi diye silip bi daha yükledim olmadı
-not:bazen programı açtığımda iyi günler dedikten sonra direk konu listesini açıyo o zaman hiç açamıyorum

buraya kadar doğru muyum daha neler yapmam gerekiyor(seni de çok meşgul ettim kardeş gerçekten kusura bakma)

rft2626

rft2626

Üye
    Konu Sahibi
yaa kardeş ben hala çözemedim bu sorunu bak şimdi yaptıklarımı sırasıyla anlatıyorum
-programı açtım.
-karşıma kapak sayfası geldi iyi günler dedi ve direkt abdestin faziletleri adlı konu başlığını açtı
-sonraki sonraki diyerek sona geldim abdest konusunda.
-konu sonu dedi ben hala sonraki dedim ama konu sonu sayfası değişmedi(sonra mecbur konular sayfasına döndüm sonrada açamıyoruz zaten)
-not:oyun ve hareket tuşları açık kullanıyorum
-not:belki düzgün yüklenmedi diye silip bi daha yükledim olmadı
-not:bazen programı açtığımda iyi günler dedikten sonra direk konu listesini açıyo o zaman hiç açamıyorum

buraya kadar doğru muyum daha neler yapmam gerekiyor(seni de çok meşgul ettim kardeş gerçekten kusura bakma)

uygulamaya girdiğin zaman en başta kütüb-i sitte yazar sonra orada yukarı aşağı sağ sol dokunmatikten bişiler onlardan herhangi birine bas sonra iyi günler fln diyecek ve en son hangi konuyu açtıysan orada kalacak sonra hadisi okuduğunda sonraki diğerek çıkacaksın bir öncekine gitmek içinde seçeneklerden önceki diyeceksin normal olanı bu ilk yüklediğinde böyle olması lazım aslında çok basit bu hatayı nasıl aldın anlamadım :)

n73üm

Üye
Link yenilerseniz sevinirim, teşekürler.

smileplease03

Üye
5800 da verimli çalışmıyor :(

fatihmdn

Üye
kardeş linkleri yenilerseniz iyi olur bizde istifade ederiz allah razı olsun..

papatya57

Üye
sagollllll

emilah21.

Üye
s.a yeni linke de eski linkede tıklıyorum dosya bulunamadı diyor yardımcı olursanız sevinirim.

cihad41

Üye
dosya bulunmadı diyor her iki linkte de. Bi bakarsanız sevinirim

ozkayalar

Üye
evet muhterem malesef link kırık ilgilenirsen seviniriz.teşekkürler

manolyam63

manolyam63

Üye
dosya yokkı..

paradox07

paradox07