öyle bir şey yazmıyor amaİlk listede Nokia muhakkak olmalı samsungdan sonra mobil telefon sektöründe ikinci. Akıllı telefonlarda da olmasa normal ama tüm sektörde Nokia hala ikinci.

yukardaki sayıları topla bakalım 100 ediyor mu![]()

Hey gidi Nokia!!! Sen bu hallere düşecek telefonmuydun...![]()
Telefon üreticisi...%75.9 bu da demekki Nokia nın hala %24.1 payı var![]()
Saltanat Süleyman'a kalmamış ki nokia'ya hiç kalmaz Ertuğrul... Her tepenin bir çıkışı olduğu gibi inişide var tabi...ama zamanında 1.ciydi kingdi padişahtı eeee bir gün padişahta bu tahtan aşagıya iner çünkü ömrü yetmez... bu doganın kanunu olsa gerek...
Saltanat Süleyman'a kalmamış ki nokia'ya hiç kalmaz Ertuğrul... Her tepenin bir çıkışı olduğu gibi inişide var tabi...

abd ye göre yapılmış çin'e göre yapılsaydı bari en azından dünyaya en yakın sonuç çıkardı sonuçta 1.000.000 nüfus varama bu seferde çin malları lider çıkardı
![]()
aynen abi...yukardaki sayıları topla bakalım 100 ediyor mu![]()

abd ye göre yapılmış çin'e göre yapılsaydı bari en azından dünyaya en yakın sonuç çıkardı sonuçta 1.000.000 nüfus varama bu seferde çin malları lider çıkardı
![]()
cin degişik bir pazar herşeyden once cin mallarina devlet subvansiyonu var inanilmaz bir vergi avantaji oluşturuyor. Mesela cin'de 70-80 dolara androidli cihaz kayniyor hem de adini sanını hic duymadigimiz markalar.

Aslında ben Çinlilere acıyorum.Karınca sürüsü gibiler.![]()
aynen...Aslında ben Çinlilere acıyorum.Karınca sürüsü gibiler.![]()