Yardım lütfen. S2 ekranını bilgisayarda görme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lionn38

lionn38

Üye
    Konu Sahibi
Yardım lütfen. S2 ekranını bilgisayarda görme
Arkadaşlar Galaxy s2 telefonum var. Telefonun ekranını bilgisayarımda görüntülemek istiyorum. Aradığım telefondaki rehberi, mesajları gösteren, senkronizasyon yapan yada dosya gezgini gibi bir program değil. Telefondaki oyunların görüntüsünü bilgisayar ekranımda görerek oynamak istiyorum. Bunun için bir program varmıdır acaba yada bir yöntem. Wifi yada kablo üzerinden farketmez. Ama görüntünün akıcı olması lazım. Bu samsung televizyona bağlantıdaki gibi. Yardımlarınızı bekliyorum

mc_shekil

mc_shekil

Üye
zannetmiyorum öyle bir şey olsun

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Airdroid diye bir program var ama wifi lazım

klongs

klongs

Üye
oyunları atamıyorsun

mancukya

Üye
airdroid yada Teamwiever

lionn38

lionn38

Üye
    Konu Sahibi
airdroid yada Teamwiever

Dostum özellikle yazımda belirttim ama yine yanlış anlaşılmış. benim tek istediğim telefonun ekran görüntüsünü bilgisayar ekranında görmek ve telefondan oyun oynamak. Mesaj yazmak dosya transfer etmek istemiyorum. Anlayacan telefonu televizyona bağlıyormuş gibi düşün. Sadece telefonun ekranında o an ne varsa bilgisayar ekranında pencere şeklinde yada tam ekran görmek istiyorum. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ayrıca cevap yazan arkadaşlara da teşekkürler zaman ayırmışlar.

avcitalip

avcitalip

Üye
öyle birşey olduğunu sanmam fakat team viewer 'dan bir bak bence,kies air ile bütün dosyalarına erişebiliyorsun Wi-Fi'den:oke:

mancukya

Üye
Olani yazdik birde my ile basliyan bir program var. Team icin ekrqan cözünürlügü vs vs zaten ayarlamak münkün.
ama teknik olarak wifi yada usb baglantisi bile mutlaka takilma ve kalite kaybina yol aciyor zaten örnedigim programlar senin istedigin programlar ister pcde teli ister telde pcni görürsün yada Vnc programlari var baska sordugun sorunun cevabi bu programlar.
Ama cok cok kalite ve performans bekliyemezsin sms yazarsin vidyo görürsün vs vs ama takilma ve biraz agir hareket olucaktir.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Ya airdroid de ekranı gösterme oluyor ama root istiyor onuda belirtiyim

Suyaka

Suyaka

Üye
"Akıcı olsun" demişsin, bu isteğini karşılayabilecek bir teknoloji yok şu an bilgisayar için. Mutlaka ekran görüntüleyebileceğin uygulamalar var ama akıcı değil.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
"Akıcı olsun" demişsin, bu isteğini karşılayabilecek bir teknoloji yok şu an bilgisayar için. Mutlaka ekran görüntüleyebileceğin uygulamalar var ama akıcı değil.

İnternetin hızlıysa airdroid süper akıcı oluyor ama düz 8mbit internet hızı lazım :D

lionn38

lionn38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cevaplar için teşekürler. Elinize sağlık. Bir samsung televizyon ile samsung hdmi kablosu almadan olmayacak sanırım. Televizyon alacak durumda yok şimdilik bekleyelim bakalım.

Sertug1991

Sertug1991

Üye

Airdroidin hangi menüsünde bu ekran senkronizasyonu?

Ben yapmıştım ama şuan tatildeyim ve bilgisayarım yanımda değil yanımda olsaydı sana tarif ederdim

Biraz kurcala bulursun

TheMadness

TheMadness

Üye
Arkadaşlar cevaplar için teşekürler. Elinize sağlık. Bir samsung televizyon ile samsung hdmi kablosu almadan olmayacak sanırım. Televizyon alacak durumda yok şimdilik bekleyelim bakalım.

Illa samaung olacak diye bir şey yok. Tv out da var galiba ondan da alabilirsin

lionn38

lionn38

Üye
    Konu Sahibi
Ben yapmıştım ama şuan tatildeyim ve bilgisayarım yanımda değil yanımda olsaydı sana tarif ederdim

Biraz kurcala bulursun

Dostum airdroidi bende yükledim ancak senin bahsettiğin menüyü bulamadım. Nasıl olacak acaba. İnternet hızı iyi. Kablosuz adsl de iyi marka. Programı kurcaladım ancak rehber uygulamara göz atma mesaj falan hepsi var ancak ekranı göremiyoruz. Bi müsait olduğunda baksan. Eskiden n73 vardı. Symbian s603rd de remotecontreller miydi adı şimdi tam hatırlayamadığım bir program vardı. Hatta telefonun modeline göre programa skin de yükleyebiliyordun. Ancak o usb ve bluetout üzerinden çalışıyordu sanırım. Android gibi bir platformda böyle bir program olmaması ilginç ve büyük bir eksiklik bence. Tek istediğim telefonda sevdiğim birkaç oyun var acaba büyük ekranda görebilirmiyiz diye televizyon olmadan. Ama olsa bile sanırım hdmi çıkışındaki kaliteyi ve akıcılığı vermeyecek. Ancak aynı ağ üzerinde adsl cihazının izin verdiği ölçüde bir aktarım olamazmı. Yani kaliteli bir aktarım. Onu da bilmiyorum. Teamwievier gibi internet üzerinden aktarım değilde yerel ağ içerisinde iki cihazın wifi üzerinden bağlantısı gibi. Neyse bu konularda pek bilgim yok. Olaki böyle bir olay çıkarsa buraya yazarsanız sevinirim.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Dostum airdroidi bende yükledim ancak senin bahsettiğin menüyü bulamadım. Nasıl olacak acaba. İnternet hızı iyi. Kablosuz adsl de iyi marka. Programı kurcaladım ancak rehber uygulamara göz atma mesaj falan hepsi var ancak ekranı göremiyoruz. Bi müsait olduğunda baksan. Eskiden n73 vardı. Symbian s603rd de remotecontreller miydi adı şimdi tam hatırlayamadığım bir program vardı. Hatta telefonun modeline göre programa skin de yükleyebiliyordun. Ancak o usb ve bluetout üzerinden çalışıyordu sanırım. Android gibi bir platformda böyle bir program olmaması ilginç ve büyük bir eksiklik bence. Tek istediğim telefonda sevdiğim birkaç oyun var acaba büyük ekranda görebilirmiyiz diye televizyon olmadan. Ama olsa bile sanırım hdmi çıkışındaki kaliteyi ve akıcılığı vermeyecek. Ancak aynı ağ üzerinde adsl cihazının izin verdiği ölçüde bir aktarım olamazmı. Yani kaliteli bir aktarım. Onu da bilmiyorum. Teamwievier gibi internet üzerinden aktarım değilde yerel ağ içerisinde iki cihazın wifi üzerinden bağlantısı gibi. Neyse bu konularda pek bilgim yok. Olaki böyle bir olay çıkarsa buraya yazarsanız sevinirim.

Kardeş en erken 20 gün sonra anlatabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt