Beyler Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Yardım Edin

Beyler Reklam Amaclı Acmadım Bu Bilinsin.Ben Bu Siteden Alsam İyi Olur mu ? Gümrükten Gecer mi ? Türkce Yazılım Atabilir miyim ? Orjinali İle Aynı mıdır ?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

hbst

Üye
Kardeşim bunlarla uğraşılmaz valla. Ya ikinci el al adam gibi yada biraz daha bekle hani belirli bütçe varsa az daha biriktir sıfır orijinal al bunlarla uğraşma.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
O fiyatlar nedir öyle yahu :kıskıs: Kuzum sen hangi telefonu almayı düşünüyorsun ???

mertgold

Üye
Yurtdışından internetten telefon getirtmeyi düşünüyorsan unut bunu. Çünkü o gümrükte takılır parana yazık olur anca senin gidip yurtdışından satın alıp yanında getirmen gerek veya başka birinin getirmesi gerek.

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
O fiyatlar nedir öyle yahu :kıskıs: Kuzum sen hangi telefonu almayı düşünüyorsun ???

Valla Gelebilirse Güzel Bisi Alcam :D

- - - Eklendi - - -

Yurtdışından internetten telefon getirtmeyi düşünüyorsan unut bunu. Çünkü o gümrükte takılır parana yazık olur anca senin gidip yurtdışından satın alıp yanında getirmen gerek veya başka birinin getirmesi gerek.

Gümrüge Takılırsa Ne Kadar Öderim Getirmek İcin ?

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

fatura bedelinin %20si gumruk vergisi

Abi Galaxy Nexus Düsünüyorum Suanlık 199 $ 340 :tl: Desek.68 :tl: Falan Ödemek Gerekiyor.Kuzenim Getirtmeyecekmis.Suanlık Secimi Degistirmem Gerekiyor,Bu Siteden Düsünüyorum Abi.Sence Hangi Modeli Daha İyi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu siteyi bilmiyorum ebay veya amazon kullanmani tavsiye ederim. Bir de kargo ucretlerini iyi kontrol et.

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
bu siteyi bilmiyorum ebay veya amazon kullanmani tavsiye ederim. Bir de kargo ucretlerini iyi kontrol et.

Abi Mesela Duydum ki FedEx vb.Şirketler İle Getirttigimizde Adamlar Haddinden Fazla Para Alıyorlarmıs.USPS ile Getirttigimde Az Fiyat mı Cıkar ? Ebay'dan 0 veya 2.El Oldugunu Nasıl Anlıycam ? Buna Benzer Güvenilir Site Var mı (Ebay ve Amazon Hariç) ?

- - - Eklendi - - -

%40 Diye biliyordum :hmmm

Yok Artık :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
%40 Diye biliyordum :hmmm

%40 yok alişveriş sitelerinden aldiginiz urunlerde mesela ebay da fatura bedeli 100$ uzerinde olan urunlerde gumruk vergisi alinir. Bunu ticari olarak yaparsaniz ayrica %18 kdv odemeniz gerekir.

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

%40 yok alişveriş sitelerinden aldiginiz urunlerde mesela ebay da fatura bedeli 100$ uzerinde olan urunlerde gumruk vergisi alinir. Bunu ticari olarak yaparsaniz ayrica %18 kdv odemeniz gerekir.

Abi Bana Cevap Yazmadın :ağlarım:

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Kardeşim alma burdan hiçbirşey. hem gümrük sorunu .hem buradaki şeyler orjinalleriyle birebir çakma oluyor.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt