2.el 700 tl sinir önerileri bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
100 tl daha ver n9 al o zaman.

codblackops2

codblackops2

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
N9 al kardeş hiç tuşu yok mesela ama o da Android değil...Sen telefon alamazsın bence..Tuşsuz telefon arıyorsun anlamadım gitti yahu :)

15097

15097

Üye
tuşsuz telefon olarak aklıma n9 geliyor ama onun da tuşu var kilit tuşu :kıskıs:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tuşsuz telefon olarak aklıma n9 geliyor ama onun da tuşu var kilit tuşu :kıskıs:

ses tuşları da var. Hiç tuşu olmayan bir telefon ben hatırlamıyorum en kötü açma kapama tuşu mecbur olacak.

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar sizde iyice abartiniz ses acma kamera felan tusu olacak tabiki acma kapama felan neo v deki gibi 3 tus cok islemli felan oyle istemiyorum ben n9 android degil :SS yokmu baska telefon onerecek

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla kardeşim bulursan bize de haber ver. N9 a android yükleniyor ama zor iş o n9 özel bi cihaz kullanabilmek lazım. Tekrarlıyorum 700 tl ye alınacak en iyi telefon Neo V.

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim anladim benim aklıma bi telefon takildi sony ericson xperia ray var birde neo v mi iyi xperia ray mi ?

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
yardm

15097

15097

Üye
n9 değilde xperia ray al

hbst

Üye
Ben 2. el ı phone 3s i 700 tlye gormustum kardes. Oyle bisiy yap bence su dunyada ya blackberry yada i phone alcaksın sonra başına gelenin haddi hesabı olmuyor.

hbst

Üye
I phone 3 veya 3s ler o fıyata bulunuyor kardesim bu ara öyle bişiy al bence.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tuşsuz istiyor ama :)

trecool

trecool

Üye
htc one v al kardesim sana uygun olur

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bence xperia modelleri dusun

StunnerDead

StunnerDead

Üye
0 neo v al daha iyi.

15097

15097

Üye
Arkadaşım git sıfır hiç açılmamış neo v al en iyisi.hem sıfır hemde iyi bir telefon yani :oke:

• Beğen
Tepkiler: xPaSHax
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...