Flash Player, Google Play'den Çıkarılıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yazici_11

Üye
Asil sorun marketden cekilmesi degil hemen hemen hepimizde titanium yada baska backup programlari ile yedekleri mevcut. Netde her daim ulasiriz asil sorun bundan sonraki Android sürümlerinde destek vermiyecek olmalari.
Normalde birileri nasil Arm6 uyumsuz olmasina ragmen Flash player calismasini sagladiysa JB icinde bu mutlaka birileri tarafindan yapilacaktir ama burda Goole politikasi oldukca hatali. Senin Win7 ve ios karsi en etkili yöntemindi Flash player.
Pc dünyasi güclü oldugu sürece Flash siteler kaybolmaz yazilimci degilim ama Html5 hic bir zaman Flash kadar etkili olabilecek bir sistem degil üstelikde Html5 bazli reklamlar pcnin canina okuyor.
Yani Win 8 basarili olursa pc dünyasi yeni bir solukla devam ederse Flash kaybolmaz ama android cok etkili bir silahini aptalca kaybediyor gerekirse parasal yardim , anlasma yada Android haklarini satin almalari lazimdi hata yaptilar.
Zaten Google dün itibariyla Nexus ile agir darbe yedi elindeki 25 bin resmi ve bekliyen 10000 geckin patent ile Apple ile savsa bizzat dahil olmazsa bu kafa yapisi ile Androidde kalmaz.
Google kendisi savasa dahil olursa apple ucun cok kotu olur Motorola nin patentleri elinde yeni cok buyuk bir savas baslar .

mancukya

Üye
XDA gördügüm kadariyla JB su an icin ICS sürüm icin tasarlanmis Flash playeri sorunsuz calistiriyor.

place3461

place3461

Üye
marketten programı yedekledim bile :D

link ekler misin kardeşim:)

qfs.mobi/

bu arada üsteki yorumları gördüm de öyle bende yetek alamam daha önceden bir sürü indirmistim hangini kopyalayacağımı bilmiyorum

İncİnat

İncİnat

Üye
cyanogen ciler yapar yine bir şeyler :D

yazici_11

Üye
Tum detaylar bu sayfada var

TheMadness

TheMadness

Üye
Apk Downloader chrome eklentisi var ordan indirin

klongs

klongs

Üye
​appsaver kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt