uygulama indiremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
uygulama indiremiyorum
arkadaşlar kablolu internet kullanıyoruz. bu sebeple bilgisayardan telefona oyun indirmek istiyorum. telefonu bilgisayara bağlıyorum bilgisayar telefonu tanıyor buraya kadar herşey normal. google play' e giriyorum hesabıma da giriyorum. fakat oyunu indir diyorum internette yüklendi diyor ama bi türlü telefona gelmiyor oyun. bekliyorum bekliyorum yok. ne yapmak lazım? telefon galaxy ace plus.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
marketten indire bastığında telefonu internete bağlayıp market aracılığıyla indirir. Yani telefonu bilgisayara bağlamak bu konuda bir işe yaramıyor.
Daha pratik bir yol var: istediğin oyunun apk dosyasını indir. Oyunun boyutu büyükse sd dosyasını da indirirsen güzel olur.

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
apk dosyasını indirmek istemiyorum ben marketten indirmek istiyorum o konu hakkında bilgi verirmisiniz napmam gerek?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
apk dosyasını indirmek istemiyorum ben marketten indirmek istiyorum o konu hakkında bilgi verirmisiniz napmam gerek?

marketten indirmek içim telefonunda internet olması şart.
Üstelik market dışında istediğiniz oyun/uygulama ücretsiz şekilde mevcut.

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
peki market dışında indirirsem telefonun garanti dışı kalma ihtimali var mıdır

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
virüs ihtimalide yoksa bana anlatırmısınız yada anlatan bir site linki verirmisiniz nasıl yapacağımı bilmiyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
virüs ihtimalide yoksa bana anlatırmısınız yada anlatan bir site linki verirmisiniz nasıl yapacağımı bilmiyorum

virüs ihtimali dosyadan dosyaya değişir. Tarama yapar anlarsın.

Öncelikle ayarlar, uygulamalar, bilinmeyen kaynaklar işaretle. Bu işlem Market dışı uygulamaları yüklemene izin veriyor.

Symbian kullandın mı bilmiyorum, tıpkı onun gibi. Internetten apk dosyasını indiriyorsun ve telefona atıyorsun. Ardından telefondan herhangi bir dosya yöneticisi ile [eğer yoksa es file manager yükle] dosyayı attığın yere gel ve dosyaya tıkla, bu kadar.

- - - Eklendi - - -

bunları da incele.

1] www.maxicep.com/android-oyun/gamelo...arini-direk-bilgisayara-indirme-7-584063.html

2] www.maxicep.com/android-genel-deste...in-tegra-2-powervr-mali-adreno-8-605719.html

Buradan da oyun indirebilirsin.

www.maxicep.com/android-oyun/[/B][/COLOR]

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
dosya yöneticisi derken? (symbian hiç kullanmadım hep samsung :) )

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
var bi net kafede şifreli aga :D es file manageri markettenmi indiricez?

-efşan

-efşan

Üye
X-plore indir marketten. Daha iyidir.

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
off yapamıycam galiba :)

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
tamam çok teşekkür ederim furkan kardeşim çok yardımın oldu videonuda dört gözle bekliyorum :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt