Symbian Belle Yeniden Kuramada Suite Hatası Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

can28282828

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle Yeniden Kuramada Suite Hatası Yardım
Arkadaşlar telefona hard format attım tüm programlar silindi şimdi belleyi yeniden kurayım dedim ama yükleme sırasında hata oluştu ne yapmam lazım soft format attı yine aynı hata resimde görüldüğü gibi

savas_yal

savas_yal

Üye
aynı sorun bende de oldu aradım nokia yı güvenlik yazılımı ile ilgili bir sorun var dedi arada bir donma da olunca kvk ya gönderdim (pişman ettiler ama olsun :)) bir parçasını değiştirdiler şimdi bir sorun yok

ANIL

ANIL

Admin
suite son sürüme güncelleyip tekrar deneyebilirsin olmassa dead flash atarak yazılımı yükleyebilirsin.

hizan

hizan

Üye
Arkadaşlar telefona hard format attım tüm programlar silindi şimdi belleyi yeniden kurayım dedim ama yükleme sırasında hata oluştu ne yapmam lazım soft format attı yine aynı hata resimde görüldüğü gibi

arkadaşım phoenix ile flash at en sağlıklısı .

can28282828

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar flash atınca telefon donuyormuş bellede bide flash da kapanıp acılmama gibi bi şey varmış flash atmadan çaresi yokmu bu işin ?

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar flash atınca telefon donuyormuş bellede bide flash da kapanıp acılmama gibi bi şey varmış flash atmadan çaresi yokmu bu işin ?

işlemleri doğru yaptığın sürece telefona bir şey olmaz.

hizan

hizan

Üye

arkadaşım suitten flash atarsan donma oluyor.

phoenix ten atarsan sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt