Hackten sonra dokunmatik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xLucifer

xLucifer

Üye
    Konu Sahibi
Hackten sonra dokunmatik
Selam telefonu hackledikten sonra telefonu şarja takınca dokunmatik çalışmıyor. Birçok uygulama wardı belki onlar neden olmuştur die. Hard format attım. Çalıştı, ama tekrar hackleyince çalışmaz oldu. Şuanda telefonda + olarak hiç program yok :/

Diğer bir sorun ise telefonun ön kamerası çalışmıyor. Ön kameraya tıkladıgım zaman herşey donuyor ve görüntünün olması gereken yer simsiyah oluyor.. Telefon kendini kitliyor hiçbir tuş çalışmıyor. Dokunmatikte çalışmıyor. Yardım edebilirmisiniz?

PixelWolf

Üye
şarj aletin orjınal mi soft formatla başla işe olmadı hard sonra da yazılımı tekrar yükle

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eğer hackle alakalı diyorsan
Rompatcher yamalarını pasifleştir.. Tekrar dene.

xLucifer

xLucifer

Üye
    Konu Sahibi
Rompatcher yamalarını pasifleştirdim. Telefonu açıp kapattım, değişen bişe yok.

Yeni hard format attım zaten . orjinal değil şarj aletim :/

luckysleven

luckysleven

Üye
orjinal olmayan sarj aletleri telefonu perisan ediyor ozellikle sarjdayken telefonu iptal ediyor resmen ..

xLucifer

xLucifer

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağ olun o zaman

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Orjinal olmayan şarj aletiyle şarj esnasında dokunmatik çalışmıyor genelde. Bizzat şahit oldum :D :good:

xLucifer

xLucifer

Üye
    Konu Sahibi
:) peki diğer sorunuma yardım edebilir misiniz ? :D :D

THe_PRoTeCToR

Üye
Ön kamera sorunun yazılım hatası ile ilgili olabilir.. Veya lens problemidir.. Daha önce böyle bir sorun oldu mu..

xLucifer

xLucifer

Üye
    Konu Sahibi
Ön kamera sorunun yazılım hatası ile ilgili olabilir.. Veya lens problemidir.. Daha önce böyle bir sorun oldu mu..
sorun yaklaşık 3 ay önce bşladı. Geçenlerde hard format atmştm düzlmişti. Sonradan tkrardan aynı sorunu yaşadım. 2 gün önce attığım hard formattan hemen sonra baktım sorun devam ediyor.

PixelWolf

Üye
o zaman son çare yazılımı tekrar kur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt