Televizyonunda interneti olan varmı ? yardımm :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
Televizyonunda interneti olan varmı ? yardımm :(
Televizyonunda wifi özelliği ile yada kablolu farketmez internet kullanan varsa yorum atabilirler mi lütfen.Bi sorum olacakta.

Televizyon alıcam yanlış seçim yapmak istemiyorum.

serkanoloji

serkanoloji

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]benim tv smart. Ama daha test etmek nasip olmadı. Ha sana şöyle bir tavsiye de bulunabilirim wi fi si dahili olsun harici alırsan benim gibi birde modemini bulmak için uğraşırsın. Eğer internete kablolu bağlanmıyorsan...[/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: 55baris55
ogedayokan

ogedayokan

Üye
Benim bacanakta samsung smart tv var 3d telefonumun intternetini wifi ile tv ye bagladim telimde samsung uzaktan kumanda gorevide goruyor ve youtube ve internete baglanabiliosun. Smartlarin modelleri var tabi 8000 serilerine bak derim 600 hz 800hz frekansda olanlardan al guzel tv bende almayi dusunuyorum evin tadilati bi bitsin :D link atamadim mobildeyim

• Beğen

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
Bugun teknosa satış görevlisiyle konuştum diyor 200 hz 600 hz farketmez dedim bi git işine gözle farkedemezsin zaten sen onu dedi.Dedim o zaman 50 hz lik alalım farketmıyorsak sustu kaldı.

3d için 200 hz yeterli değilmidir ? birde aktif pasif gözlükler hangisini tercih etmeliyim?

serkanoloji

serkanoloji

Üye
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]evet bende 3d hakkında bilgi istiyorum. Uyduda 3d test kanalı var sirk falan var gözlükleri takıyorum 3d modu açıyorum ama pek bi derinlik hissedemedim. Sadece sağ alt köşede yazı ile gözlük resmi bariz şekilde ekranın dışında görünüyor.[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

3d için ücretsiz kullanıcılar için link bilen yokmu. Bu dosya boyutu ne kadardır?[/SIZE][/COLOR]

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Bugun teknosa satış görevlisiyle konuştum diyor 200 hz 600 hz farketmez dedim bi git işine gözle farkedemezsin zaten sen onu dedi.Dedim o zaman 50 hz lik alalım farketmıyorsak sustu kaldı.

3d için 200 hz yeterli değilmidir ? birde aktif pasif gözlükler hangisini tercih etmeliyim?

Ne demek fark etmez yaw o gorevli guvenlik gorevlisi falandir :D

• Beğen
ogedayokan

ogedayokan

Üye
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]evet bende 3d hakkında bilgi istiyorum. Uyduda 3d test kanalı var sirk falan var gözlükleri takıyorum 3d modu açıyorum ama pek bi derinlik hissedemedim. Sadece sağ alt köşede yazı ile gözlük resmi bariz şekilde ekranın dışında görünüyor.[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

3d için ücretsiz kullanıcılar için link bilen yokmu. Bu dosya boyutu ne kadardır?[/SIZE][/COLOR]

Valla ben mediamarkt a her gidisimde samsung smart tv reyonhna gider denerim genelde avatar oyunu fragmani oynar resmen mavi arkadaslar yanimda dolasiyor biraz loş bi ortamda daha belirgin. Dosya boyutu icinde bir tahmjnde bulunabilirim kesin blue-ray dir :)

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kuduruklaz
ogedayokan

ogedayokan

Üye
ahahaha kardeş cok güldüm sağolasın :D:D:D

- - - Eklendi - - -

bi 3d televizyon hayırlısıyla alsaydım sizleride aydınlatırdım :)

Ben derimki samsun smart larin 8xxx serisi ustlerine bak ornek 8042 8serisi 42" oluyor ben oyle hatirliyorum.

serkanoloji

serkanoloji

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]valla sağolsun teknosa bana 2 . 3 filim attı. Gayet güzel harika.[/SIZE][/COLOR]

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
Beyler LG önerisi olan varmı samsungları gözlüklerinden dolayı tercih etmeyeceğim...

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Beyler LG önerisi olan varmı samsungları gözlüklerinden dolayı tercih etmeyeceğim...

Samsung yn gözlugunde ne varki ben yarin gidip 8005 seridi 46 lik led 3d smart tv alacam ustelik hareket ve ses e duyarli oldugunu okudum deneyince göruslerkmi tekrar yazarim

hedhed

Üye
24 gb sbs formatındasır

- - - Eklendi - - -

24 gb sbs formatındasır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt