Flash Player, Google Play'den Çıkarılıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Flash Player, Google Play'den Çıkarılıyor...
Adobe, Flash Player'ın mobil versiyonunun fişini resmen çekiyor. Geçtiğimiz günlerde sizlere Adobe'nin Jelly Bean ile birlikte artık Android kullanıcılarının hizmetinde olmayacağını iletmiştik hatırlarsanız.
Bugün ise Adobe'den bir resmi açıklama daha geldi ve Flash Player'ın 15 Ağustos'tan itibaren artık Google Play Store üzerinden indirilemeyeceği belirtildi.
Buna göre artık Flash Player'ı ancak dışarıdan indireceğiniz .apk dosyaları ile kurabileceksiniz. Mobil eklentiye güncellemenin de çıkarılmayacağını düşünürsek, Adobe Flash Player Mobil'in artık tarihin tozlu sayfalarındaki yerini almaya hazırlandığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Alıntı...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

TheMadness

TheMadness

Üye
Adobe, Flash Player'ın mobil versiyonunun fişini resmen çekiyor. Geçtiğimiz günlerde sizlere Adobe'nin Jelly Bean ile birlikte artık Android kullanıcılarının hizmetinde olmayacağını iletmiştik hatırlarsanız.
Bugün ise Adobe'den bir resmi açıklama daha geldi ve Flash Player'ın 15 Ağustos'tan itibaren artık Google Play Store üzerinden indirilemeyeceği belirtildi.
Buna göre artık Flash Player'ı ancak dışarıdan indireceğiniz .apk dosyaları ile kurabileceksiniz. Mobil eklentiye güncellemenin de çıkarılmayacağını düşünürsek, Adobe Flash Player Mobil'in artık tarihin tozlu sayfalarındaki yerini almaya hazırlandığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Alıntı...

Böyle giderse android daha çok kaybedecek. Flashları açamayacağız :ağlarım:

hotlock

hotlock

Üye
sanki akşama kadar android de flash tabanlı sitelerde film izliyoruz. zaten izlesekte sarjı kaç saat gidecek .

edit: desire hd de wifi yada 3g ile ekran son parlaklıkta nete girsem 1-1,5 saat anca dayanıyor.

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben hiç eksikliğini hissetmedim.İsterse kurulu olan varsa onuda kaldırtsın valla umrumda değil :)

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora
PriZm

PriZm

Üye
marketten programı yedekledim bile :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Peki yüklü olan mobillerde çalışmasında problem olacak mı?

reaurora

reaurora

Üye
Ben hiç eksikliğini hissetmedim.İsterse kurulu olan varsa onuda kaldırtsın valla umrumda değil :)

opera mobile ın flashı androidin sülalesine yeter. zaten androidin browser ini %20 kullanıcı anca kullanıyordur. flash player başka ne işe yarar hiç bilmiyorum. belkide kullanmadığım içindi.

-efşan

-efşan

Üye
Çeksin bakalım. Buluruz buna da bir kılıf..

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
htlm5 var dıyorlar bakalim 1 işe yarayacak mı

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Geçmiş olsun ama mevcut destek sizi daha uzun süre idare eder...

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
firat1231

firat1231

Üye
çekilsin telefonda kurulu olduktan sonra ne yazar ?

yazici_11

Üye
biri flashin yedeyini alib uygulamalar bolumune yuklesin.

mancukya

Üye
Asil sorun marketden cekilmesi degil hemen hemen hepimizde titanium yada baska backup programlari ile yedekleri mevcut. Netde her daim ulasiriz asil sorun bundan sonraki Android sürümlerinde destek vermiyecek olmalari.
Normalde birileri nasil Arm6 uyumsuz olmasina ragmen Flash player calismasini sagladiysa JB icinde bu mutlaka birileri tarafindan yapilacaktir ama burda Goole politikasi oldukca hatali. Senin Win7 ve ios karsi en etkili yöntemindi Flash player.
Pc dünyasi güclü oldugu sürece Flash siteler kaybolmaz yazilimci degilim ama Html5 hic bir zaman Flash kadar etkili olabilecek bir sistem degil üstelikde Html5 bazli reklamlar pcnin canina okuyor.
Yani Win 8 basarili olursa pc dünyasi yeni bir solukla devam ederse Flash kaybolmaz ama android cok etkili bir silahini aptalca kaybediyor gerekirse parasal yardim , anlasma yada Android haklarini satin almalari lazimdi hata yaptilar.
Zaten Google dün itibariyla Nexus ile agir darbe yedi elindeki 25 bin resmi ve bekliyen 10000 geckin patent ile Apple ile savsa bizzat dahil olmazsa bu kafa yapisi ile Androidde kalmaz.

Matador03

Matador03

Üye
titanium backup'dan yedekleyin sorun kalmaz :)

karayel90

karayel90

Üye
Android kurtları bu flash playeride romlara portlarlar hiç merak etmeyin

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hiç iyi olmadı

- - - Eklendi - - -

tam androidi sevmeye başlamıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt