Pilotların malzemeleri bulundu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
    Konu Sahibi
Pilotların malzemeleri bulundu
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Suriye'nin düşürdüğü askeri uçakla ilgili, 70x23 milkarelik bir alanın tarandığı ancak pilotlara ve uçağın enkazına henüz ulaşılamadığı belirtirilerek, "Ortalama derinliği 1260 metre olan arama bölgesinde, hidrografi gemisinin dışında başka bir gemi bulunmasına dair çalışmalar Dışişleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı ile koordineli olarak sürdürülmektedir" denildi Genelkurmay Başkanlığı'nın internet
sitesindeki açıklamada, Doğu Akdeniz'de
uluslararası hava sahasında, Suriye
tarafından düşürülen Hava Kuvvetleri
Komutanlığı'na ait RF-4 uçağıyla temasın
kesilmesinin ardından başlatılan arama kurtarma faaliyetlerine her gün 1
fırkateyn, 1 hücumbot, 1 karakol gemisi, 2
sahil güvenlik botu, CN-235 tipi bir uçak
ve dört arama kurtarma helikopteriyle
devam edildiği belirtilen açıklamada, 26
Haziran 2012 Salı gününden itibaren Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait
hidrografi gemisinin de bölgede derin su
aramasına başladığı kaydedildi.
Açıklamada, şöyle denildi: Çalışmalar sürüyor
"Arama ve kurtarma faaliyetlerinin
başlangıcından itibaren, olay bölgesi
deniz unsurları tarafından 24 saat süreyle
hava unsurları tarafından gündüz süresi
içerisinde sürekli olarak aranmıştır. Arama ve kurtarma çalışmaları esnasında
pilotlarımıza ait bazı malzeme ile uçağa
ait bazı parçalar bulunmuştur.
Bugüne kadar 70x23 milkarelik bir alan
taranmış, ancak pilotlarımıza ve uçağın
enkazına henüz ulaşılamamıştır. Ortalama derinliği 1260 metre olan arama
bölgesinde, hidrografi gemisinin dışında
başka bir gemi bulunmasına dair
çalışmalar Dışişleri Bakanlığı ve Milli
Savunma Bakanlığı ile koordineli olarak
sürdürülmektedir."

Milliyet

spy ghost

spy ghost

Üye
insan diyor acaba suriyemi aldı pilotları

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şehit oldular diyorum ben

Matador03

Matador03

Üye
kaskların bulunması pilotların kendilerinin kasklarını çıkardığını gösterir diyorum ben ama bence de esirler

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
[ENGİN];4893774' Alıntı:
şehit oldular diyorum ben
şöyle birşey var postal ve kasklar bulunmuş yani çıkarılmış gösteriyor ki pilotlar uçağın fırlatma sistemini kullanmış yoksa tsk personelinin açıklamasına göre o kask ve postallar kolay kolay çıkacak şeyler değil askerin ölçüleri alınıp özel yapılıyorlar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gerçeği öğrenecez ilerde türk pilotu kolay kolay terketmez uçağını o eğitimi inancı aşılıyorlar çünkü

spy ghost

spy ghost

Üye
[ENGİN];4893881' Alıntı:
gerçeği öğrenecez ilerde türk pilotu kolay kolay terketmez uçağını o eğitimi inancı aşılıyorlar çünkü
uçak füzeyle vurulmuş inemeyeceğini biliyor , kuş felan kaçsa bir türlü indiririm diyorlar geçen gün bir tanesinin de motoru havada bozuldu uçağını terk etmedi doğru komutan bırak uçağı deyince "bunda yetim hakkı var uçakla beraber ineceğim" yanıtı verdi ama füze söz konusu uçak paramparça nasıl inecek

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

uçak füzeyle vurulmuş inemeyeceğini biliyor , kuş felan kaçsa bir türlü indiririm diyorlar geçen gün bir tanesinin de motoru havada bozuldu uçağını terk etmedi doğru komutan bırak uçağı deyince "bunda yetim hakkı var uçakla beraber ineceğim" yanıtı verdi ama füze söz konusu uçak paramparça nasıl inecek

orası ayrı fırlatma sistemi hasar görmediyse tabiki ama anlatılanlara bakılırsa süriye karasularına 13 mil uzaklıkta vurulmuş olduğuna bakarsak uçak süriye karasularının 8 mil içerisinde denize düşmüş ve buda pilotların uçağı kontrol etmeye çalıştığını gösteriyor ama doğrusunu ALLAH.C.C bilir

spy ghost

spy ghost

Üye
[ENGİN];4894136' Alıntı:

orası ayrı fırlatma sistemi hasar görmediyse tabiki ama anlatılanlara bakılırsa süriye karasularına 13 mil uzaklıkta vurulmuş olduğuna bakarsak uçak süriye karasularının 8 mil içerisinde denize düşmüş ve buda pilotların uçağı kontrol etmeye çalıştığını gösteriyor ama doğrusunu ALLAH.C.C bilir
inşallah uçaktan atlamışlardır , belirtiler doğrudur inşallah

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

inşallah uçaktan atlamışlardır , belirtiler doğrudur inşallah

inşallah yanılıyorumdur şehit olmak ayrı bir duygudur ama kurtulmuş olmaları aileleri açısından çok güzel bir haber olur inşallah.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
[ENGİN];4894581' Alıntı:

inşallah yanılıyorumdur şehit olmak ayrı bir duygudur ama kurtulmuş olmaları aileleri açısından çok güzel bir haber olur inşallah.
evet sen aklıma geldin tekrar konuya geldim , bir gemi yola çıktı , titaniki bulan gemi , enkaz yerinden çıkartılacak eğer ki fırlatma sistemi ortada yoksa geriye tek bir söz kalacak "askerimi geri ver suriye" evet askeri suriyenin alıp almadığı ortaya çıkacak şu günlerde

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

evet sen aklıma geldin tekrar konuya geldim , bir gemi yola çıktı , titaniki bulan gemi , enkaz yerinden çıkartılacak eğer ki fırlatma sistemi ortada yoksa geriye tek bir söz kalacak "askerimi geri ver suriye" evet askeri suriyenin alıp almadığı ortaya çıkacak şu günlerde

inşallah fırlatma sistemı enkazda yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt